Nmbrs heeft in de afgelopen vijftien jaar als HR- en payroll-softwareleverancier een leidende rol gespeeld op het gebied van cloud-technologie en wordt inmiddels gebruikt door meer dan 216.000 organisaties.

Nmbrs logo jpg
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Software & Tools
Omvang: 50-150 medewerkers
Opgericht in: 2001
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Local Enterprise
Besturingssysteem: Webbased
Geo focus: Europa
Beschikbaar in: Nederlands, Engels

Nmbrs oplossingen voor HR- en payroll processen

Nmbrs biedt al ruim vijftien jaar HR- en payroll oplossingen. Als softwareleverancier heeft Nmbrs een leidende rol gespeeld in de toepassingen van cloud-technologie. Daarnaast bieden zij innovatieve oplossingen voor zowel de accountant als de HR-specialist. En ligt de focus op het bieden van de beste service, van gebruiker tot medewerker.

Tegenwoordig blijft Nmbrs innoveren met de introductie van nieuwe HR-oplossingen en AI-technologie voor hun platform. Hierbij wordt een volledige HR suite aangeboden in Nmbrs, vanaf de eerste baan tot het pensioen.

Contactgegevens

Nmbrs
HR digitalisering: meer tijd voor medewerkers
Document

HR digitalisering: meer tijd voor medewerkers

HR-professionals kiezen voor hun carrière vanwege de passie voor menselijk contact, met als doel een significante impact te maken en ondersteuning te bieden aan medewerkers. Helaas nemen administratieve taken vaak te veel tijd in beslag. Deze whitepaper biedt inzichten in het stroomlijnen van HR-administratie via digitalisering, met als doel meer tijd te besteden aan wat echt telt: de medewerkers. Ontdek de voordelen, hoe je kunt beginnen, en de stappen van automatisering in HR.
HR digitaliseringHR technologieHR-softwareImpact maken in HRMenselijk contact in HR
Artikel

De kunst van erkenning: hoe waardering een positieve werkcultuur creëert

In deze blog duiken we dieper in het concept van erkenning en onderzoeken we waarom het geven van erkenning aan medewerkers zo belangrijk is. We bespreken ook hoe je op een inclusieve manier erkenning kan geven aan medewerkers en waarom dit essentieel is voor het creëren van een positieve en…
Employee wellbeingPositieve werksfeerwellbeing
De kracht van erkenning meer dan een schouderklopje
Artikel

De kracht van erkenning: meer dan een schouderklopje

In een werkomgeving waar prestaties en resultaten vaak de boventoon voeren, is erkenning een essentieel, maar onderschat onderdeel dat bijdraagt aan het welzijn en de tevredenheid van werknemers. Het geven van erkenning gaat namelijk verder dan het incidenteel uitspreken van waardering of het geven van een schouderklopje. Als erkenning een…
Blije werknemersErkenningPrestatiedruk

Proeflicentie | NMBRS

Test de HR & Payroll software van Nmbrs helemaal gratis, geen betaalgegevens nodig! Je testomgeving blijft 30 dagen beschikbaar. Nmbrs is de beste oplossing voor jouw HR- & salarisadministratie. • Geen creditcard nodig • Test alle voordelen van Nmbrs zonder ergens aan vast te zitten. • Bespaar tijd en moeite…
Veranderende werkplek: de werknemers verwachtingen in 2024
Artikel

Veranderende werkplek: de werknemers verwachtingen in 2024

In een tijdperk waarin de arbeidsmarkt dynamisch en onvoorspelbaar is, ondergaan de verwachtingen en behoeften van werknemers grote veranderingen. Deze veranderingen worden gekenmerkt door de behoefte aan meer dan financiële zekerheid: werknemers streven naar zinvol werk, gepaste erkenning en concrete groeimogelijkheden. Als werkgever moet je blijven inspelen op de trends…
arbeidsmarktflexwerkenTevreden werknemerswerkplek
Erkenning & welzijn: de werkplek van morgen
Document

Erkenning & welzijn: de werkplek van morgen

Stap in de werkplek van morgen met ons nieuwste whitepaper en ontdek hoe erkenning, productiviteit en welzijn hand in hand gaan voor florerende werknemers. Gebaseerd op robuust onderzoek, ontdek je hoe een focus op erkenning, burn-out kan verminderen en de productiviteit met 90% verhoogd. Van de impact van Artificial Intelligence op HR tot het behoud van een gezonde work-life balance, dit whitepaper is je gids naar een toekomstbestendige en duurzame werkomgeving.
AIl-in arbeidsmarktErkenning op het werkProductieve werkomgevingtoekomst van werkWerkplek welzijn

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: HR-software, payroll
Ook Interessante HR Dienstverlener
Uit De Thema Arbeidsvoorwaarden & pensioen, HR-technologie & Data

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.