OneFit wil de Sweat and Joy lifestyle verspreiden, door mensen in heel Nederland te motiveren om te genieten van sporten.

Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows app, Webbased
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2013
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Ja

OneFit – De Sweat and Joy lifestyle

OneFit is een flexibel 30-dagen membership waarmee je toegang krijgt tot de beste gyms en studio’s in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Breda, Arnhem en Nijmegen.

Onze missie is het verspreiden van de Sweat and Joy lifestyle. Dit doen wij door mensen in heel Nederland te motiveren om te genieten van sporten. Ons platform verbindt members door ze toegang te geven tot een netwerk van de meest diverse workouts en lokale community’s van inspirerende mensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je plezier kunt halen uit een actieve, gezonde en gebalanceerde levensstijl: de Sweat and Joy lifestyle.

OneFit
September: een perfect moment om bedrijfsfitness aan te bieden
Artikel

September: hét moment om bedrijfsfitness aan te bieden

Hoewel we nog even genieten van de laatste weken zomervakantie, staat september alweer voor de deur. Dé maand die in het teken staat van “terug naar routines”. Een ideaal moment om medewerkers te verrassen met een leuke en sportieve health benefit, zoals bedrijfsfitness. Zo pak je die nazomermotivatie nog even…
Zou bewegen onder werktijd verplicht moeten worden?
Artikel

Zou bewegen onder werktijd verplicht moeten worden?

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden, ook als het gaat om medewerkers in beweging krijgen. Een in-house sportschool, een verplicht sportuurtje met collega’s, wandelmeetings of toch een flexibel sportabonnement. Maar, hoe krijg je als werkgever iedereen mee, en voldoe je aan alle (sport)wensen? In dit artikel bespreken we…

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE