OneFit wil de Sweat and Joy lifestyle verspreiden, door mensen in heel Nederland te motiveren om te genieten van sporten.

Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Service: Sport en activiteit
Omvang: 51-250 medewerkers
Opgericht in: 2013
Partner van HRcommunity: Ja
Herkomst: Nederland
Locatie: Noord-Holland
Focus Klant: <250 medewerkers
Voertaal: Nederlands
Fase Onderneming: Volwassen
Besturingssysteem: Android, iOS, Windows app, Webbased
Geo focus: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands

OneFit is een flexibel 30-dagen membership waarmee je toegang krijgt tot de beste gyms en studio’s in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem, Leiden, Eindhoven, Breda, Arnhem en Nijmegen.

Sweat and Joy lifestyle

Onze missie is het verspreiden van de Sweat and Joy lifestyle. Dit doen wij door mensen in heel Nederland te motiveren om te genieten van sporten. Ons platform verbindt members door ze toegang te geven tot een netwerk van de meest diverse workouts en lokale community’s van inspirerende mensen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je plezier kunt halen uit een actieve, gezonde en gebalanceerde levensstijl: de Sweat and Joy lifestyle.

Over ons

OneFit biedt bedrijfsfitness aan voor bedrijven van elke omvang, met meer dan 50 sporten beschikbaar via ons uitgebreide netwerk van meer dan 1.000 partners verspreid over Nederland. Het aanbieden van bedrijfsfitness als bedrijfsvoordeel bevordert niet alleen de fysieke en mentale gezondheid van jouw medewerkers, maar draagt ook bij aan een meer betrokken en toegewijd team. Neem gerust contact met ons op via onze website voor meer informatie.

Als onderdeel van Urban Sports Club vormen wij samen het grootste platform in de Europese fitnessindustrie, waardoor onze members toegang hebben tot meer dan 10.000 workout- en wellnesslocaties verspreid over Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal, Frankrijk, België, Oostenrijk en binnenkort nog meer landen.

 

Balans tussen werk en privé

Veel zitten heeft gezondheidsrisico’s die ook impact hebben op werkgevers. We spreken van zogeheten bewegingsarmoede. Als werkgever kun je gelukkig actie ondernemen en OneFit helpt daar, via OneFit Commit, graag bij. Onderteken ons manifest tegen bewegingsarmoede onder personeel, en zorg dat jouw workforce lekker in z’n vel zit! #bedrijfsfitness

In- en outdoor fitness — Bedrijfsfitness bevordert de teamcultuur en vergroot de aantrekkelijkheid als werkgever! Met bedrijfsfitness naar een gezonde bedrijfscultuur.

Contactgegevens

OneFit
Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Is dit jouw organisatie?

Verstuur onderstaand verzoek voor het claimen van de HR dienstverlener pagina

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Selecteer de HR Dienstverlener/Organisatie uit de HRgids waar jij onderdeel van bent en deze pagina wilt gaan beheren.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
en beheer de gegevens.
Tags: bedrijfsfitness, bewegen, Fitness, Health, Mindfulness, Mobile, New Business, online, sporten, Sports, Startup, Urban, vitaliteit, Yoga
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.