OOPKOP biedt iedere medewerker toegang tot mentale gezondheid. Wat resulteert in gezonde, gelukkige en succesvolle medewerkers.

OOPKOP - Mentale gezondheid
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2021
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands, Engels
Partner van HRCommunity: Nee

OOPKOP – mentale gezondheid

OOPKOP is een marktplaats met 150 partners verdeeld over 12 thema’s en is een plek waar medewerkers zelfstandig aan hun mentale gezondheid kunnen werken. Individueel en anoniem, online en offline. Met een gratis adviesgesprek voor de juiste match en een periodieke mentale check voor het kwantitatief meten van de verbetering in mentale weerbaarheid.

Met OOPKOP stel je de medewerkers van jouw organisatie in staat om toegang te krijgen tot het meest diverse aanbod van mentale gezondheid. Hierdoor wordt hen mentale welzijn verbetert en zijn ze daarnaast gezonder, gelukkiger en succesvoller. Omdat elke medewerker andere behoeften heeft, biedt OOPKOP een grote verscheidenheid in aanbod aan. Zo heeft iedere medewerker toegang tot externe hulp.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE