SecondJob is een online platform dat mensen helpt bij het vinden van een passende tweede baan. Een baan die echt bij hen past!

SecondJob.nl
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: <250 medewerkers, 250-2500 medewerkers, >2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Opgericht in: 2022
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Secondjob.nl

SecondJob is een online platform dat mensen helpt bij het vinden van een passende tweede baan. Dat gebeurt niet alleen door werknemers aan werkgevers te matchen met een breed aanbod van beschikbare arbeidsplaatsen, maar het platform ondersteunt sollicitanten ook met allerlei handige tips en informatie over de dingen waar je op moet letten als je een tweede baan zoekt.

SecondJob wil mensen verbinden, inspireren en verrassen zonder ingewikkelde processen te hoeven doorlopen en zonder zwaar en moeilijk taalgebruik. SecondJob moet daarom voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk zijn. En het vinden van een tweede baan moet leuk zijn.

Met het platform wil Secondjob werkzoekenden de mogelijkheid bieden om het maximale uit hun werkende leven te halen en zorgen dat dit goed aansluit op hun privéleven. Ze stimuleren hierbij transparantie tussen werkzoekende en de aanbieder en faciliteren zodat beide partijen met elkaar eerst goed in gesprek gaan om potentiële obstakels uit de weg te ruimen. Zo wordt de weg vrijgemaakt om samen een positieve en duurzame samenwerking aan te gaan.

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: arbeidsmarkt, bijbaan
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE