Vista Nova biedt een actueel opleidingsaanbod om jou te transformeren tot de drijvende kracht achter loopbaanbegeleiding en werkgeluk binnen je organisatie of tot zelfstandig loopbaancoach!

VistaNova School voor loopbaan & leiderschap
Officiële Partner
van HRcommunity
0,0
Rated 0,0 out of 5
0,0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Service: Opleiding & Training
Geo focus: Nederland
Fase Onderneming: Volwassen
Omvang: 25-50 medewerkers
Opgericht in: 2010
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Ja

Vista Nova – opleider voor loopbaan & leiderschap

Bij Vista Nova erkennen we de cruciale rol van HR-professionals in het verhogen van werkgeluk binnen organisaties. Onze opleidingen en masterclasses bieden jou direct toepasbare vaardigheden en kennis. Zo sta je nog sterker in je rol en maak je een wezenlijk verschil in het werkgeluk van je collega’s.

Gespecialiseerd in de Methode Hoogendijk® en het Koersonderzoek®, delen onze experts hun inzichten om jou als HR-professional optimaal te scholen. Of je nu je vakbekwaamheid wilt aanscherpen of verdiepen, ons actuele opleidingsaanbod is het antwoord.

Vista Nova
De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers
Artikel

De drang naar perfectie zorgt voor ongelukkige medewerkers

Als je ooit op sollicitatiegesprek bent geweest, is de kans groot dat er gevraagd is naar je slechte, of minder positieve, eigenschappen. Veel mensen benoemen perfectionisme hier als hun slechtste eigenschap. Hoewel dit vaak benoemd wordt als manier om te laten zien dat je op details let en graag goed…
Kalender

HR-master in careers

VistaNova School voor loopbaan & leiderschap
Meerdere data
975,00
Vista Nova
Een intensieve en inspirerende module van 3 masterclasses waarmee je je rol als HR-professional nog verder uitdiept. De module bestaat uit de masterclasses 1. Organisaties en de invloed op loopbanen, 2. Agile bij loopbaanbegeleiding en 3. Trends en analyses in de arbeids- en opleidingsmarkt.
VistaNova School voor loopbaan & leiderschap

HR-master in careers

opleiding / leergang
975,00

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE