Mensen zijn het belangrijkste en grootste 'kapitaal' van uw organisatie, maar ook de grootste kostenpost. Workmetrics ondersteunt besluitvormers bij het nemen van betere, datagestuurde personeelsbeslissingen.

logo Workmetrics
0,0
Rated 0 out of 5
0 van 5 sterren (op basis van 0 reviews)
Uitstekend0%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Voertaal: Nederlands
Besturingssysteem: Webbased
Service: Software & Tools
Geo focus: Nederland
Focus Klant: 250-2500 medewerkers
Fase Onderneming: Start-up
Omvang: <8 medewerkers
Herkomst: Nederland
Beschikbaar in: Nederlands
Partner van HRCommunity: Nee

Workmetrics combineert moderne bedrijfskunde, senior management ervaring en state-of-art data-analytics expertise en past dit toe op de factor arbeid.

SUCCESVOL TRANSFORMEREN

Transformeren is ingewikkeld en mislukt in het merendeel van de gevallen. Door de Workmetrics aanpak wordt dit risico fors verkleind. Wij hebben onze kennis van moderne bedrijfskunde, senior management ervaring en state of art data-analytics expertise gecombineerd. Workmetrics heeft deze mix onder meer toegepast op het succesvol transformeren van de petrochemie naar een duurzaam veilige sector in 2030. Ons prijswinnende essay geeft uitleg over het hoe en waarom.

DUURZAAM PRESTEREN

Duurzaam presteren is the next level in duurzame inzetbaarheid. Workmetrics en EBC Nederland hebben het Double Diamond model voor duurzaam presteren ontwikkeld. Door de verantwoordelijkheden en belangen daarbij veel duidelijker te benoemen kunnen de prestaties van werknemers en van de totale organisatie in samenhang worden beschouwd. Lees meer over ons Double Diamond model dat alle betrokkenen voordeel biedt.

BIG RISK MANAGEN

Veel bedrijven vinden mensen hun belangrijkste asset. Hoe kun je gestructureerd kijken naar de risicofactoren rond arbeid die ongeveer 70% van de kosten bedragen?

Als gevolg van toenemende complexiteit en dynamiek bevinden veel organisaties zich midden in een transformatieproces naar meer open organisatievormen. De vertrouwde op macht en controle gerichte manier van werken voldoet tegenwoordig steeds minder goed. Hoe behouden CEO’s hun grip op de ontwikkelingen als toezicht en controle niet langer meer voldoende zijn?

 

 

Niets gevonden.

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Tags: , , ,
Ook Interessante HR Dienstverlener

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur