HR Talent of the Year 2018

Welk talent is jouw favoriet? Stem op jouw favoriet en help ze om die felbegeerde publieksprijs in de wacht te slepen.

p.s. Op 30 november is de spannende finale. Wil je erbij zijn? Meld je dan via deze link aan.

Andreia dos Reis Anneke Nobel.jpg Arjan Banach
Andrea dos Reis

I’m a Designer turned Marketer with a passion for people. Since I was young, in my hometown in the south of Portugal, I was always fascinated by the impact that people have on each other. Through my experience in different businesses, I realised how that impact affects companies and their product. Now, with Employer Branding at Nmbrs®, I combine design, marketing and HR skills to build a stronger brand and inspire people.

Stem op Andrea

Anneke Nobel

‘’Human Resource Management’’, of letterlijk vertaald: het ‘’managen’’ van menselijke hulpmiddelen. Ik geloof heilig als je jouw mensen op de juiste manier inzet dit de organisatie omzet zal verhogen. Als onderdeel van de HR afdeling bij CRM Partners krijg ik energie van het creëren van een optimale werkomgeving, het faciliteren van groei en het adviseren op gebied van ontwikkeling. Ik ben Anneke Nobel en kijk er naar uit om 30 november te strijden voor HRTOY2018!

Stem op Anneke

Arjen Banach

HR zal zich meer dan ooit moeten gaan profileren als cultuurbewakers. Een organisatie heeft een visie en om die te verwezenlijken is cultuur dé nieuwe strategie. Een hiërarchische, moneydriven en directief geleide organisatie is niet meer toekomstbestendig. Het draait nu om een inspirerende cultuur waarin duurzame waarde wordt gecreëerd voor klanten in een omgeving waar medewerkers
optimaal kunnen werken. Een inspirerende cultuur gaat zich de komende jaren transformeren van onderscheidende factor tot absolute must.

Stem op Arjen

Bram-Vlogman.png Carmen-Scholman.jpg Ellen Weghorst
Bram Vlogman

Ik ben een gedreven vierdejaars HR-student die graag samenwerkt, het initiatief neemt, nieuwe uitdagingen opzoekt en openstaat voor de ideeën van anderen op een aandachtige en enthousiaste manier. Elke dag weer probeer ik het beste uit mezelf en uit de mensen om mij heen te halen. Ik ben er namelijk van overtuigd dat wanneer je het best mogelijke voor zoveel mogelijk mensen kunt realiseren, je als HRM’er pas echt waarde toevoegt.

Stem op Bram

Carmen Scholman

Ik geloof dat HR een verandering teweeg kan brengen in het maatschappelijke
systeem der opleiding en ontwikkeling. We verliezen (te) veel talent aan het huidige systeem. Mijn doel is dit te veranderen vanuit een HR-positie door: te selecteren op potentie en de wil om te leren i.p.v. opleidingsniveau en meer aandacht te besteden aan talentontwikkeling. Belangrijk voor organisaties, omdat zij in deze veranderende wereld talenten nodig zullen hebben om te overleven.

Stem op Carmen

Ellen Weghorst

Maatschappelijke uitdagingen zoals digitalisering, vergrijzing en globalisering, vragen in toenemende mate om wendbare organisaties én medewerkers. Hier ligt een uitgelezen kans voor HR. Hoewel HR zich bewust is van de urgentie, verschuiven deze ingewikkelde kwesties tegenwoordig nog te vaak naar de achtergrond door de waan van de dag. Ik zet mij graag in om HR-afdelingen te helpen een professionaliseringsslag te maken, om zowel medewerkers te laten excelleren, als om toekomstbestendige organisaties te creëren.

Stem op Ellen

Isabelle-van-den-Berg.jpg Kitty-Peters.png Leonie-Hartman.jpg
Isabelle van den Berg

Ik ben Isabelle van den Berg en ik werk als Jr. HR Project Manager en Business partner bij G-Star in Amsterdam. In deze gedeelde functie houd ik me enerzijds bezig met het verbeteren en optimaliseren van HR processen. Anderzijds, streef ik ernaar om een strategische sparringpartner voor verschillende afdelingen te zijn. Hoe ik dat aanpak? Door altijd nieuwsgierig en flexibel te zijn, me bewust te zijn van de organisatiedoelen en door de snel veranderende (HR) wereld niet uit het oog te verliezen.

Stem op Isabelle

Kitty Peters

Werkzaam bij topwerkgever DCMR Milieudienst Rijnmond als Corporate Recruiter waar ik een bijdrage kan leveren aan het milieu en het leven van de 1,2 miljoen mensen in het meest bedrijvige en dichtbevolkte gebied dat we rijk zijn.

Strive not to be a success, but rather to be of value. – Albert Einstein.

Ik geloof in een leven lang leren om van meerwaarde te zijn. Help jij mij verder?

Stem op Kitty

Leonie Hartman

Mijn visie op HR is dat je als organisatie moet inspelen op de drijfveren van de(potentiële)medewerkers, wat hen enthousiast en gelukkig maakt op dit moment in hun employee lifecycle. Je biedt hen ruimte hun talent (verder) te ontwikkelen, te floreren tot de professionals van de toekomst. Zij bouwen bij jou aan hun eigen professionele portfolio. Binnen de organisatie werkt de diversiteit aan talenten samen aan betekenisvol werk voorzichzelf en de organisatie.

Stem op Leonie

Lotte-van-Buul.jpg 2018-10-31 (1).jpg Melissa-van-den-Broeke.png
Lotte van Buul

Een ambitieuze HR-professional die gelooft dat een organisatie haar bestaansrecht ontleent aan de waarde die zij toevoegt en denkt dat zakelijk succes nooit ten koste mag gaan van mens en natuur. Momenteel werkzaam
bij/met Hutten, culinair dienstverlener, met de visie dat het werkgeluk van haar mensen (het belangrijkste kapitaal van iedere dienstverlener!) centraal moet staan in de bedrijfsvoering. Een visie die mij trots maakt en ik dagelijks vol passie zowel zakelijk als privé uitdraag.

Stem op Lotte

Mark Vooren

Stem op Mark

Melissa van den Broeke

Ik ben Melissa, 25 jaar en een echte Bredanaar. Sinds een jaar ben ik van het werkende leven aan het genieten als HR & Recruitment Specialist bij Greenhouse Group. Mijn persoonlijke HR visie is ‘happy workers = maximum profit’. Door ervoor te zorgen dat je medewerkers plezier hebben in hun werk, creëer je een vruchtbare organisatie waarin medewerkers blij zijn. Deze medewerkers zullen beter presteren, wat resulteert in een hogere winst voor de
organisatie.

Stem op Melissa

Robin-van-der-Meulen.png NN Willemijn-Boskma.jpg
Robin van der Meulen

‘Geluk is maakbaar, het wordt beïnvloed door je eigen acties, houding en optimisme’. Robin is een gepassioneerde HR & Employee Happiness expert. Elke dag haalt zij haar inspiratie uit positieve psychologie en helpt ze directeuren, managers en teams om actie te ondernemen voor een positieve
werkomgeving en organisatiecultuur. Dit doet zij op een innovatieve ‘data driven’ manier samen met haar collega’s van 2DAYSMOOD. Met hun slimme online tool maakt ze werkgeluk voor iedere medewerker bespreekbaar én bestuurbaar.

Stem op Robin

Rogier Scholten

Since last April I work on the exciting HR discipline people analytics. An interesting and challenging area, because it is still in development and largely unexplored. Our goal for people analytics is to generate new predictive insights, that should be relevant for the business. I strongly believe that these fact driven insights can help HR to unleash its full potential. Providing business related and data driven support, that will enable management to help the employees to its fullest extent.

Stem op Rogier

Willemijn Boskma

Willemijn is agile HR coach en expert op het gebied van Agile HR. Haar drijfveer is om meer energie en authenticiteit op de werkvloer te brengen. Door agile werkwijzen, coaching en HR te combineren, helpt ze teams, directies en organisaties betere prestaties neer te zetten. Willemijn is lid van een internationale HR-werkgroep die o.a. het Agile HR Manifesto heeft opgesteld. Willemijn is auteur van Agile HR, en veelgevraagd spreker over de vernieuwingen in het vakgebied.

Stem op Willemijn

Yorinda-Lommers.jpg

Yorinda Lommers

Gedreven, bevlogen en betrouwbaar zijn kernwoorden die mij omschrijven. Ondanks mijn jonge leeftijd, heeft het HR-vak al een belangrijke plek in mijn passies ingenomen. Ik vind het waardevol om de combinatie van wetenschap en praktijk op te zoeken. Momenteel is dit door mijn rol als HR Officer te combineren met de master Strategic Management. HR fungeert naar mijn mening optimaal
als deze erin slaagt medewerkers optimaal in hun kracht te zetten en daarmee de organisatie.

Stem op Yorinda