HRFestival

Donderdag 22 juni 2023
13:00-17:30
DUS Utrecht

Sustainable HR

Over het Festival

Na de succesvolle editie van 2022, komen wij dit jaar terug met het HRfestival! Op donderdag 22 juni komen we bij elkaar in Utrecht en duiken we in het thema Sustainable HR. Hoe creëer je waarde voor zowel de aandeelhouder als de werknemer en onze planeet? En hoe bieden wij de problemen van vandaag het hoofd zonder de toekomstige generaties te schaden? Geen makkelijke opgave dus hoog tijd om daar in het HRfestival bij stil te staan.

We doen dit aan de hand van een leuk interactief en leerzaam programma waar innovatieve keynotes worden afgewisseld met serious gaming. Ook verzorgen we diverse break-outs waar jij de diepte in kan op diverse sub thema’s zoals leren en ontwikkelen, reskilling of wellbeing.

Als werkende HR professional ben je van harte welkom maar nog leuker is wanneer je samen komt met je team. Het is immers makkelijker om samen iets te veranderen dan alleen.

Programma

13.00 – 13.15 Inloop en ontvangst
13.15 – 13.30 Opening
13.30 – 14.00 Keynote 1
14.00 – 15.00 Break-out ronde 1
15.00 – 15.30 Keynote 2
15.30 – 16.30 Belevingsmarkt
16.30 – 17.30 Break-out ronde 2
17.30 – 18.00 Afsluiting en netwerkborrel

Voor deze middag hebben wij twee spraakmakende keynote sprekers weten te strikken. Aan de hand van persoonlijke anekdotes en ervaringen nemen zij je op interactieve wijze mee.

Wie deze sprekers zijn, houden we voor nu nog even geheim. Wel kunnen we alvast vertellen dat één van deze sprekers de winnaar is van de categorieprijs voor Sustainability. De bekendmaking hiervan is tijdens het prestigieuze HRtop100-gala. Meer hierover na 23 maart.

 

Wie

Het HRfestival is voor HR professionals & HR teams. Leer samen met collega’s uit het vak.

#humanpeople #pioniers

Wat

Het HRfestival is een leuke en leerzame middag vol inspiratie en netwerken.

#keynote #break-outs #belevingsmarkt

Waarom

Door de krachten te bundelen en te leren van elkaar, kunnen we het HR-vak nog een stukje mooier maken.

#kennisdeling #sustainablehr

 

INHOUD

BREAK-OUTS

In twee rondes van 50 minuten ga je in kleinere groepen aan de slag met relevante thema´s en onderwerpen zoals leren en ontwikkelen, reskilling en wellbeing. Hierbij heb je keuze uit diverse break-outs.

De eerste break-out sessies zijn inmiddels bekend. In elk geval verzorgen de volgende partijen een inhoudelijke sessie: HeadFirst, InnerVoice & The School Of Life.

Binnenkort presenteren wij het volledige programma. Houd hiervoor deze festivalpagina in de gaten.

HRfestival - Break-out

OVERZICHT BREAK-OUTS

Onafhankelijke kennisbemiddelaar

HeadFirst is vanaf begin jaren negentig een toonaangevende partij die vraag en aanbod koppelt van tijdelijk werk voor professionals bij grote- en middelgrote organisaties.

De organisatie verzorgt het complete selectieproces, dekt daarbij alle risico’s af en draagt zorg voor een vlekkeloze administratieve afhandeling. Daarnaast bieden zij diverse opleidingen, motivatieprogramma’s en kortingsregelingen aan voor aangesloten zelfstandig professionals en leveranciers.

Optimaliseer de employee experience door middel van een medewerkerscommunity

Medewerkers hebben steeds meer kennis, meer visie en zijn assertiever. Zij willen graag werken voor organisaties die hen een positieve ervaring geven, waar hun ideeën worden benut en waar ze echt aan kunnen bijdragen.

Steeds meer organisaties zijn zich gelukkig bewust van de waarde van de ervaringen en meningen van medewerkers. Zij beseffen dat luisteren naar hun medewerkers inzicht geeft in hun behoeften en goede, originele ideeën oplevert. Het creëert bovendien een betere Employee Experience en daarmee een grotere betrokkenheid bij de organisatie.

Meer tijd voor de medewerker

Onderaan de streep efficiënter omgaan met de tijd in jouw business? Dat wil iedereen, maar hoe doe je dit?
Personio zorgt dat de HR-kerntaken die in elke organisatie moeten gebeuren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk verlopen. Of het hierbij nu gaat om employer branding, het onboarding proces of om organisatorische ontwikkelingen: er valt winst te halen voor je medewerkers en dus voor je organisatie!

Tijd om klaar te stomen voor de werkvloer van morgen

The School of Life gebruikt inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschappen voor de persoonlijke en emotionele ontwikkeling van talent en leiders. Zo creëren we samen met organisaties een toekomst van gezonde bedrijfsculturen en duurzame, gelukkige medewerkers.

HRfestival - Belevingsmarkt

BELEVINGSMARKT & SERIOUS GAME

Beurzen vaak saai? Onze belevingsmarkt niet!

Op de belevingsmarkt maak je op ludieke wijze kennis met verschillende experts op het gebied van HR & Sustainability. Laat je inspireren en navigeer over deze markt middels een serious game.

Deze uitdagende business game geeft net die extra dynamische twist waarmee de belevingsmarkt zich onderscheidt van andere markten en beurzen. Waarbij uiteraard ook nog eens mooie prijzen voor de winnaars te winnen zijn.

LOCATIE

DUS UTRECHT

DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken en een Work & Playground. Het is een creatieve omgeving, zowel binnen als buiten die inspireert, verbindt en nieuwe inzichten geeft. Naast ruimte voor inhoud is er ook genoeg lol te beleven: strijk neer in een van de hangmatten om even tot rust te komen bijvoorbeeld. 

Kortom: een perfecte locatie voor het HRcommunity Festival waar genoeg te beleven valt. 

Wil je alvast een voorproefje van deze unieke locatie? Bezoek dan de website van DUS Utrecht. 

Adres: Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht. Op de locatie is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

HRfestival DUS Utrecht

Aanmelden!

De inschrijvingen voor het HRfestival zijn geopend. Voor beslissers van het eerste uur hebben wij een vroegboekkorting beschikbaar. Schrijf je voor 15 april in en profiteer van 15% korting.

NB: Bij deelname aan deze inspirerende middag mag je tevens een jaar lang gratis gebruik maken van ons premium lidmaatschap (twv 249,-). Dit geeft je o.a. 15% korting op opleidingen, boeken, events, producten en diensten. Des te meer reden om hierbij aan te sluiten dus!

Ben je benieuwd naar de editie van vorig jaar, bekijk dan hier de aftermovie en het eventmagazine:

Mede mogelijk gemaakt door:

Headfirst

HeadFirst zet elke werkdag ruim 2.000 professionals rechtstreeks aan het werk bij opdrachtgevers. Zij koppelen vraag en aanbod van tijdelijk werk voor professionals bij grote- en middelgrote organisaties aan elkaar.

HRcommunity

HRcommunity verbindt hr-professionals om het delen van kennis en ervaringen te vereenvoudigen en leren te versnellen. Wij dragen bij aan productieve en toekomstbestendige organisaties. Leren leidt tot innovatie, wat de grootste aanjager van productiviteit is. Productiviteitsgroei wordt vooral bereikt door innovatie, waarbij het grootste deel bestaat uit sociale innovatie (75% volgens professor Volbeda). Oftewel innovatie vanuit verbinding. Een belangrijke taak en mooie kans voor HR dus.

InnerVoice

InnerVoice richt zich op de employee experience door middel van een medewerkerscommunity: een online platform waarop medewerkers in gesprek gaan met een communitymanager en met elkaar. Hierbij komt continue interactie tot stand, wat het mogelijk maakt om op specifieke thema’s de diepte in te gaan en om vraagstukken samen op te lossen.

Personio

Personio is de moderne alles-in-één HR-oplossing voor het mkb en middelgrote organisaties. Personio streeft naar meer tijd voor de medewerker, zodat je als organisatie onderaan de streep efficiënter omgaat met de tijd in jouw business.

Personio zorgt dat de HR-kerntaken die in elke organisatie moeten gebeuren zo eenvoudig en efficiënt mogelijk verlopen. Of het hierbij nu gaat om employer branding, het onboarding proces of om organisatorische ontwikkelingen: er valt winst te halen voor je medewerkers en dus voor je organisatie!
The School of Life

The School of Life gebruikt inzichten uit de filosofie, psychologie en organisatiewetenschappen voor de persoonlijke en emotionele ontwikkeling van talent en leiders. Zo creëren we samen met organisaties een toekomst van gezonde bedrijfsculturen en duurzame, gelukkige medewerkers.

© 2023 HRfestival | door HRcommunity | Voorwaarden