HR Festival

Donderdag 22 juni 2023
13:00-17:30
DUS Utrecht

Na de succesvolle editie van 2022, komen wij dit jaar terug met het HRfestival! Op donderdag 22 juni komen we bij elkaar in Utrecht en duiken we in het thema Sustainable HR. Hoe creëer je waarde voor zowel de aandeelhouder als de werknemer en onze planeet? En hoe bieden wij de problemen van vandaag het hoofd zonder de toekomstige generaties te schaden? Geen makkelijke opgave dus hoog tijd om daar in het HRfestival bij stil te staan.

We doen dit aan de hand van een leuk interactief en leerzaam programma waar innovatieve keynotes worden afgewisseld met serious gaming. Ook verzorgen we diverse break-outs waar jij de diepte in kan op diverse sub thema’s zoals leren en ontwikkelen, reskilling of wellbeing.

Als werkende HR professional ben je van harte welkom maar nog leuker is wanneer je samen komt met je team. Het is immers makkelijker om samen iets te veranderen dan alleen.

Ben je geïnteresseerd in deelname? Laat dan hier je gegevens achter en wij houden je op de hoogte. Ook krijg als jij als eerste de kans om straks een ticket met vroegboekkorting te boeken.

Locatie // DUS

DUS is een plek waar je de immense schepen op het Amsterdam Rijnkanaal bijna kunt aanraken en een Work & Playground. Het is een creatieve omgeving, zowel binnen als buiten die inspireert, verbindt en nieuwe inzichten geeft. Naast ruimte voor inhoud is er ook genoeg lol te beleven: strijk neer in een van de hangmatten om even tot rust te komen bijvoorbeeld. 

Kortom: een perfecte locatie voor het HRcommunity Festival waar genoeg te beleven valt. 

Wil je alvast een voorproefje van deze unieke locatie? Bezoek dan de website van DUS Utrecht. 

Adres: Sophialaan 1, 3542 AR Utrecht. Op de locatie is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

DUS Utrecht

Ben je benieuwd naar de editie van vorig jaar, bekijk dan hier de aftermovie en het eventmagazine:

Mede mogelijk gemaakt door:

© 2023 HRfestival | door HRcommunity | Voorwaarden

Houd me op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van belangrijke updates rondom het Festival? Laat dan hier jouw gegevens achter.

Naam(Vereist)