Wij zijn onderdeel van HRcommunity (100.000+ HR-professionals in Nederland). Ons doel is om leren te versnellen en HR te innoveren.

Wil jij met jouw HR-team…

– weten wat er speelt binnen HR? – verbinden met andere innovators binnen HR? – leren, innoveren en versnellen voor jouw organisatie? – professioneel ontwikkelen? – is jouw HR-team geïnteresseerd? Lees dan verder en wordt member!

Wat doen wij? 

Wij organiseren bijeenkomsten en hebben een online afgesloten omgeving, speciaal voor de HRincubator members.

Netwerken Wij verbinden corporates  start-ups, scale-ups, thought leaders en wetenschap. Inzichten geven Wij delen de nieuwste HR inzichten, best-practices, whitepapers, magazines, play books, presentaties en oplossingen.

Innoveren Samen met start-ups, corporates en partners co-creëren wij de toekomst van werk. Wij faciliteren innovaties en oplossingen voor jouw organisatie.

Wat is er voor jouw team te doen gedurende het jaar?

Het programma van HRincubator bestaat jaarlijks uit online Tuesday Talks, twee meet-ups, een Hackathon event en één Pitch Arena. Lees hieronder meer over wat de verschillende elementen precies inhouden:

Tuesday Talks

Iedere laatste dinsdag van de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Als member van HRincubator kun jij deze samen met jouw team zowel live als uitgesteld kijken en heb je toegang tot de member omgeving. Hierin vind je een verzameling van alle Tuesday Talks, whitepapers, magazines, playbooks en best practises.

Ook benieuwd welke Tuesday Talks er wanneer op de planning staan? Of ben of ken jij een inspirerende HR leider met een inspirerend verhaal?

Meet-ups

Een meet-up is een fysieke bijeenkomst voor onze members die in het teken staat van leren en experimenteren. Je wordt bijgepraat over een actueel thema maar gaat ook experimenteren, ervaren of discussiëren met de groep.

Ben jij ook benieuwd welke meet-ups er op de planning staan?

 

Om na de meet-up zelf met het thema aan de slag te gaan, krijgen de deelnemers achteraf een exclusief aanbod (denk aan deelname aan een pilot of een mooie korting). Uiteraard is het aan de members zelf om hiervan wel of geen gebruik te maken. 

Pitch Arena

De Pitch Arena staat helemaal in het teken van start-ups die vernieuwende en bewezen interventies en oplossingen hebben ontwikkeld. Ontdek als member tijdens dit event wat er speelt binnen HR. Na een vlammende pitch gaan de start-ups tijdens een verdiepende ronde in gesprek met de members over de ontwikkeling van het product of dienst. Als member is dit een uitgelezen kans om nieuwe producten en diensten naar je eigen hand te zetten, zodat ze perfect binnen jouw organisatie zullen passen.

Ben jij een start-up in het HR-veld en is jouw product of dienst flexibel en schaalbaar? Pak dan nu je podium tijdens onze Pitch Arena. Vul dit contactformulier in en wij nemen graag contact met je op.

Hackathon event

Tijdens het Hackathon event geven we jouw HR-team de kans om te werken aan jullie eigen business case. Naast keynotes en breakout sessies zijn er verschillende experts aanwezig, zodat jij aan het einde van de dag met een kant-en-klaar product de deur uitgaat.

We gaan ervanuit dat we in 2022 onze deuren kunnen openen voor een groter event als deze. Nieuwsgierig naar hoe onze hackathons zijn? Bekijk hier het sfeerverslag van een eerder event.

Lidmaatschap

HRincubator is het lidmaatschap van HRcommunity voor teams. Wil jij member worden?

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Menu