Tags: , ,

7 rollen voor duurzaam succes

7 rollen voor duurzaam succes

Begin: 22 juni 2023
Organisator: HRfestival
Locatie: DUS Utrecht

Tijdens het HRfestival op 22 juni komt Carola Wijdogen van number 5 foundation spreken tijdens één van onze interessante break-outs.

In deze workshop ga je aan de slag met de 7 rollen van duurzaam succes vanuit jouw perspectief als HR professional

Carola is mededirecteur bij number 5 Foundation, waar zij – o.a. in de Game Changer Academy – met een mensgerichte systemische waardengedreven aanpak organisaties en professionals ondersteunt bij transities naar duurzame inclusieve bedrijfsvoering. Zo geeft ze hierover ook les op verschillende andere universiteiten en hoge scholen. Voor haar werk als eerste directeur Duurzaamheid bij NS ontving zij diverse onderscheidingen zoals MVO-manager van het jaar in 2014. In 2019 richtte zij de Stichting Sustainability University op met als doel duurzaamheidsprofessionals als “gamechangers” te empoweren. Met hetzelfde doel schreef zij de boeken ‘MVO doe je Zo’ (2016) en “7 Rollen voor duurzaam succes” (2021). Carola studeerde bedrijfskunde aan Nyenrode en Internationale Betrekkingen aan de Johns’ Hopkins University in Washington DC.

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving