Congres ‘Hey Siri, vind een geschikte kandidaat’

Begin: 18 mei 2022
Eind: 18 mei 2022
Organisator: WOMEN Inc.
Locatie: DeFabrique, Utrecht
Prijs: € 0
Sprekers:
Sennay Ghebreab (wetenschappelijk directeur Civic AI Lab)
Lokke Moerel Global Expert Cyber & New Technologies en hoogleraar ICT Law Tilburg University)
Siri Beerends (cultuursocioloog, onderzoeker SETUP en promovendus TU Twente)
David Graus (Lead Data Scientist bij Randstad Groep Nederland)
Rina Joosten-Rabou (CEO en co-founder Seedlink)

Hoe kan AI bijdragen aan gelijke kansen op de arbeidsmarkt?

Artificial Intelligence (AI) speelt een steeds grotere rol in werving- en selectieprocedures. Dit brengt risico’s maar ook kansen met zich mee. Tijdens dit offline congres willen we samen met jou en andere belangrijke spelers (HR experts, recruiters, werkgevers, programmeurs, IT specialisten, developers, AI designers, datawetenschappers en beleidsmakers) de weg naar mensgerichte en inclusieve AI uitstippelen. In het programma staan inspiratie, sparring en netwerken centraal.

Voor wie?

Om tot mensgerichte AI te komen, is het van belang dat alle betrokkenen elkaars taal spreken. Dit congres is daarom bedoeld voor mensen met de volgende functies (uit verschillende werkgebieden): HR experts, werkgevers, programmeurs, IT specialisten, deskundigen uit het onderwijs, beleidsmakers. In de zaal is plek voor 150 genodigden.

Het programma 

Tijdens het congres gaan we de dialoog aan over verantwoord gebruik van AI voor een meer inclusieve arbeidsmarkt. Naast de plenaire opening en afsluiting onder leiding van dagvoorzitter Raisa Ghazi zijn er verschillende subsessies waar je uit kan kiezen. Deze subsessies worden georganiseerd door o.a. het Rathenau Instituut, het Nederlands Instituut van Psychologen en het College voor de Rechten van de Mens.

Reeds bevestigde sprekers zijn keynote sprekers Sennay Ghebreab (wetenschappelijk directeur Civic AI Lab) en Lokke Moerel (Global Expert Cyber & New Technologies en hoogleraar ICT Law Tilburg University). Daarnaast gaan we in de vorm van een panel in gesprek met o.a. Siri Beerends (cultuursocioloog, onderzoeker SETUP en promovendus TU Twente), David Graus (Lead Data Scientist bij Randstad Groep Nederland) en Rina Joosten-Rabou (CEO en co-founder Seedlink).

Praktische informatie

Datum: 18 mei 2022
Tijd: 13:00 – 18.00 uur
Locatie: DeFabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
Kosten: deelname is gratis, wel is het nodig om je vooraf te registreren

NB. Wees snel vanwege beperkte capaciteit, maximaal 150 deelnemers

Tags: , , , ,

Ook Interessante Activiteiten

Congres Talent & Performance Management

Het binnenhalen, vasthouden én ontwikkelen van talent is een van de allerbelangrijkste, zo niet dé belangrijkste taak van HR. COVID-19 heeft ervoor gezorgd dat bij veel organisaties het performance management…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu