Tags: , ,

Cursus Presenteren | IMK Opleidingen

Cursus Presenteren | IMK Opleidingen

Organisator: IMK Opleidingen
Locatie: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zwolle en meer…
Prijs: 1035,- excl. btw | € 0 met STAP-budget
IMK Opleidingen

Inleiding cursus Presenteren

Ken je dat gevoel van zenuwen in je maag en onzekerheid als je een presentatie gaat verzorgen? Het geven van een presentatie is voor bijna iedereen wel een beetje spannend. Dat geeft niets en hoort erbij. Natuurlijk sta je het liefst vol zelfvertrouwen voor elke groep! In de praktijkgerichte cursus Presenteren ga jij met de benodigde vaardigheden aan de slag, waardoor je ontspannen en met meer plezier en impact kan presenteren. Sluit dit aan bij jouw leerwensen?

Voor wie is de cursus Presenteren?

De cursus Presenteren is bedoeld voor mensen met kennis van hun vak die regelmatig in uiteenlopende situaties presentaties of voordrachten moeten houden. De wens is om steviger in de schoenen te staan, met plezier en vol zelfvertrouwen toehoorders te boeien en vooral de boodschap helder en overtuigend over te brengen.

Wat ontwikkel ik?

In deze cursus Presenteren leer je hoe je systematisch de voorbereiding en uitvoering van een presentatie aanpakt. Dankzij de juiste voorbereiding en presentatietechnieken  sta je steviger in je schoenen. En dat merkt je publiek meteen! Daarnaast gaan we aan de slag met ieders persoonlijke stijl van presenteren.  Daarbij focussen we niet zozeer op regels en trucs maar veel meer jouw sterke kanten en valkuilen. Een authentieke stijl die aansluit bij je persoonlijke talenten maakt meer impact!  Jouw eventuele plankenkoorts en spreekangst leer je om te zetten  in een gezonde spanning waardoor je met veel meer zelfvertrouwen en overtuiging presenteert.  Ook leer je hoe je op een op een natuurlijke wijze contact maakt met je publiek en effectief en uitnodigend je toehoorders kunt betrekken bij jouw verhaal. Verdere professionalisering van jouw persoonlijke stijl staat kortom centraal.

Gratis trainen met het STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid waarmee je €1.000 opleidingstegoed kunt ontvangen voor het volgen van een training. Het is bedoeld voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt, om ontwikkeling en (om)scholing te stimuleren. Goed nieuws. Deze training is daardoor kosteloos te volgen. Aanvragen van het STAP-budget is eenvoudig:

Stap 1. Meld je via de website van IMK Opleidingen aan voor deze training. Gebruik daarvoor de speciale knop Inschrijven met STAP-budget. Je ontvangt daarna direct een STAP-vooraanmeldbewijs. Zonder dit bewijs kun je geen aanvraag doen.

Stap 2. In de bevestigingsmail van de vooraanmelding staat op welke datum je via het STAP-portaal de aanvraag in kunt dienen bij het UWV.

Stap 3. Uiterlijk 28 dagen na het indienden van de aanvraag ontvang je reactie van het UWV. Wordt de aanvraag om wat voor reden niet goedgekeurd. Geen probleem. We kijken naar een passende oplossing. Tot aan de officiële bevestiging van het UWV, ben je tot niets verplicht.

Stap 4. Je kunt de training gaan volgen!

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet