Tags: , ,

De kracht van positieve psychologie voor organisaties

De kracht van positieve psychologie voor organisaties

Korting
Voor Leden
6 maart 2024
9:30
10 maart 2024
Online
Organisator: The school of life
Prijs: 825,00
Prijs Basis Lid:€ 825,00-10%€ 742,50
Prijs Premium Lid:€825,00-15%€ 701,25
ex. btw

Ontdek hoe positieve psychologie je kan helpen het beste uit je medewerkers te halen. Na deze online collegereeks kan je jouw visie op welzijn omzetten in blijvende verandering binnen je organisatie

Hoe zorg jij voor het welzijn van je medewerkers?

Ben jij medeverantwoordelijk voor het welzijn van de medewerkers in jouw organisatie? Die uitdaging is vandaag de dag misschien wel groter dan ooit. Burn-outs liggen op de loer en een hoge werkdruk vermindert het werkplezier en verslechtert de samenwerking. Hoe zorg je voor een werkklimaat waarin medewerkers goed in hun vel zitten en tot bloei komen?

Positieve psychologie is het wetenschappelijke vakgebied waarin wordt onderzocht onder welke omstandigheden mensen, groepen en organisaties floreren. In deze collegereeks leer je over de belangrijkste inzichten uit deze discipline en onderzoek je hoe je ze toepast binnen jouw organisatie. Zo ontdek je hoe je mensen helpt hun talenten te ontwikkelen en leer je hoe je een veilige en open werkcultuur faciliteert. Positieve psychologie helpt je gefundeerde keuzes te maken om het welzijn en geluk van de mensen in je organisatie te verhogen en hun krachten te versterken.

Werk vanuit je kracht

Een van de uitkomsten van onderzoek in de positieve psychologie is dat het vaak meer loont om op zoek te gaan naar de kwaliteiten van een individu, dan je te richten op het bijspijkeren van iemands zwakke punten. Het ontdekken en ontwikkelen van die sterke kanten kan het beste in een veilige omgeving met een positief werkklimaat. In deze online collegereeks krijg je de meest relevante theorie die er op dit moment is en helpen we je erachter te komen hoe jij deze het beste kan inzetten binnen jouw organisatie. Met oog voor wat jouw krachten zijn!

Verbeter welzijn door positieve psychologie

Tijdens zes online colleges maak je kennis met alle aspecten van positieve psychologie. Hoe kan je welzijn op het werk vergroten door positieve emoties? Wat zijn positieve karaktertrekken en hoe vind je deze? En hoe pas je positieve psychologie toe in organisaties? Samen met de docenten en andere deelnemers verken je de wetenschappelijke inzichten en theorieën binnen de positieve psychologie en vorm je jouw visie op welzijn binnen je organisatie. Tijdens de breakout- sessies leer je van elkaar door het delen van ervaringen en ga je in discussie aan de hand van prikkelende stellingen.

 

Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor The School of Life

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE