De principes van agile binnen de coachpraktijk | Vista Nova

De principes van agile binnen de coachpraktijk | Vista Nova

Begin: 20 april 2023
Eind: 20 april 2023
Organisator: Vista Nova
Locatie: Amersfoort
Prijs: 395 (BTW vrijgesteld)

Met de principes van agile leer je te coachen op de eigenvaardigheden van je coachee. En dit levert zoveel op! Je helpt je coachee om in kleine stappen enorme groei door te maken. Toepassing daarvan vindt plaats in de werk- en leefomgeving van de coachee. Jij begeleidt en monitoort samen met je coachee de resultaten. Succesvol en bruikbaar i.c.m. allerlei coachmethoden en doelen.

Agile: het vermogen om al doende te leren en effectief kleine stappen te maken om grote doelen te bereiken. Wat is het geheim van agile en hoe kunnen de principes van agile ingezet worden binnen de praktijk van loopbaancoaching.

Vista Nova heeft deze masterclass in samenwerking met de Universiteit van Utrecht ontwikkeld en wordt exclusief door Vista Nova aangeboden.

Tijdens deze masterclass word je meegenomen in de achterliggende theorieën van agile en leer je hoe deze toegepast kunnen worden in de praktijk van (loopbaan)coaching.

In de ochtend gaan we allereerst in op de theorie van agile. Je krijgt antwoord op vragen als: wat is agile-coaching? Wat zijn de belangrijkste vaardigheden van de agile-coach? Wanneer kan ik agile-principes succesvol toepassen in mijn werk en wanneer niet? Welke instrumenten en hulpmiddelen heb ik ter beschikking bij agile-coaching?

De middag staat in het teken van de toepassing van de principes en theorie in casuïstiek van de (loopbaan)coach.

Deze masterclass is geschikt voor:

Iedereen die zijn cliënten in coachtrajecten versnelling wil bieden.

Met name wanneer leefstijlverandering aan de orde is, ingesleten gedragspatronen moeten evolueren of coachees geactiveerd moeten worden, is agile een zeer effectieve aanpak.

Agile is te combineren met allerlei methoden voor coaching.

Voor deze training is het noodzakelijk dat je al over coachvaardigheden beschikt door opleiding en meerjarige praktijkervaring. De opleiding vraagt een HBO-niveau.

Overzicht alle startdata agile

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving