Driedaagse Cursus Duurzame Loopbanen

Begin: 19 mei 2022
Eind: 21 mei 2022
Organisator: Radboud Academy
Locatie: Dominicanenklooster in Huissen
Prijs: € 2.350,-

Driedaagse cursus Duurzame Loopbanen

Startdatum: 19 mei 2022
Locatie: Dominicanenklooster in Huissen
Kosten: €2.350,00
Organisator: Radboud Academy
Voor wie is de cursus: Leidinggevenden en HR-professionals

Overal om ons heen horen we geluiden over de krapper wordende arbeidsmarkt. Niet gek dat bij organisaties het thema duurzame inzetbaarheid zo hoog op de prioriteitenlijst staat. Aantrekkelijk werkgeverschap is belangrijker dan ooit. Er ontstaat daarbij steeds meer erkenning voor de noodzaak tot maatwerk in de begeleiding van loopbaanvraagstukken van professionals (idiosyncratische benadering).

Loop jij in je werk aan tegen vraagstukken rondom strategische visie op duurzame inzetbaarheid? Het bewaken van balans tussen werk en privé van werknemers in verschillende leeftijden en loopbaanstadia? Of onnodige uitstroom van getalenteerd personeel? Tijdens de driedaagse cursus Duurzame Loopbanen worden problemen en vraagstukken waar deelnemers in hun dagelijkse HR-praktijk tegenaanlopen benaderd vanuit wetenschappelijke theorie en praktische inzichten. Topwetenschappers van de faculteit der Managementwetenschappen reiken je handvatten aan voor een passend HR-beleid en bespreken de nieuwste, relevante modellen. Na afloop ben je weer helemaal up-to-date en kun je direct aan de slag met de best practices, een praktische toolkit en toepasselijke interventiemogelijkheden voor de uitdagingen rondom duurzame inzetbaarheid in de eigen werkcontext.

Wat levert het je op?
– Wetenschappelijke basis voor verscherpte visie op duurzaamheid van de loopbaan;
– Nieuwe inzichten in maatwerkmogelijkheden voor loopbaanvraagstukken (idiosyncratische benadering);
– Praktische tools voor casuïstiek uit eigen werkcontext.

De cursus bestaat uit drie bijeenkomsten waarin je zicht krijgt op het huidige denken over loopbanen en de verschillende perspectieven die daarbij een rol spelen. De bijeenkomsten bestaan uit een mix van bruikbare modellen, een compilatie van relevante theoretische achtergronden, recente inzichten en praktische tools op verschillende deelgebieden. Onder begeleiding van een expert leer je dit te vertalen naar je eigen praktijksituatie.

Hoe is het programma opgebouwd?
Er is geen toetsing of examinering. Als bewijs van deelname ontvang je na afloop een certificaat van Radboud Academy.

Ga voor meer informatie naar https://www.ru.nl/opleidingen/onderwijs-trainingen/radboud-academy/vervolgonderwijs-ra/duurzame-loopbanen/?utm_source=hr-community&utm_medium=unpaidlink&utm_content=Radboud-Academy-DL

Tags: , ,

Ook Interessante Activiteiten

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Webinar Tsuru - Gelukkige, gezonde en gemotiveerde werknemers (de 3 Gs)
Tuesday Talk Kees de Rijke Koninklijke Landmacht 1

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu