Ethiek, diversiteit & inclusie | Vista Nova

Ethiek, diversiteit & inclusie | Vista Nova

Begin: 4 september 2023
Locatie: Amersfoort
Prijs: 395 (BTW vrijgesteld)
Trainers:
Antje Dekker

Waardevolle kennis bij het bepalen van jouw positie in actuele vraagstukken en bij het leren kennen van je beroepshouding bij ethische dilemmas.

Tijdens deze masterclass leer je niet alleen over de theorie achter ethische normen, maar ook hoe je deze kunt toepassen op casuïstiek en diversiteitsvraagstukken. Je krijgt inzicht in je eigen ethische dilemma’s en scherpt je kritische vermogen aan over je eigen waardenmodel. Dit helpt bij het bepalen van jouw persoonlijke positie in actuele vraagstukken en bij het ontwikkelen van je beroepshouding bij ethische dilemma’s.

Tijdens deze masterclass maak je kennis met de verschillende grote denkers en filosofen die ten grondslag liggen aan ethische normen, zoals die bijvoorbeeld in de beroepscode zijn opgenomen. Je leert het 10-stappenmodel hanteren, waarmee je stap voor stap een ethisch dilemma kunt analyseren en een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Als loopbaanprofessional is het van groot belang om goed om te kunnen gaan met diversiteit en inclusiviteit. Je leert in deze masterclass hoe je dit kunt integreren in je beroepshouding en hoe je het kunt toepassen in de praktijk. Na deze masterclass heb je waardevolle kennis en vaardigheden opgedaan die je helpen om ethische en diversiteitsvraagstukken op een professionele en verantwoorde manier aan te pakken.

Schrijf je nu in voor de masterclass en ontwikkel jezelf tot een professionele en integere loopbaanprofessional.

Na het volgen van deze masterclass

  • Beschik je over kennis van de theoretische achtergrond van ethische normen en kun je deze toepassen op praktijksituaties
  • Heb je inzicht in je eigen ethische dilemma’s, wat je helpt bij het bepalen van je positie bij actuele vraagstukken
  • Ben je in staat om ethische en diversiteitsvraagstukken op een professionele en verantwoorde manier aan te pakken
  • Ben je een nog professionelere en integere coach
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur