Festival voor Modern Werkenden

Begin: 11 mei 2022
Eind: 11 mei 2022
Organisator: Seats2Meet Utrecht
Locatie: Utrecht
Prijs: Doneer minimaal € 33,33

Modern werken is een feestje!

Op 11 mei 2022 vieren we De Dag van de Modern Werkenden. Hoe? Door je te verrassen met bakken vol ideeën en inzichten waarmee je jouw werk (nog) beter organiseert. Iedereen is welkom bij deze proeverij voor professionals: van zp’er tot ambtenaar en van in-between-jobs tot HR-medewerker.

Wanneer: woensdag 11-5-2022
Hoe laat: van 14.00 tot 17.00 uur met borrel na afloop
Waar: Seats2Meet Utrecht Centraal Station
Kosten: doneer naar draagkracht*
Voor wie: Voor modern werkenden en iedereen die meer wil weten over deze snelst groeiende (en meest tevreden 😉 groep werkenden.

Tijdens het festival vinden er workshops en ontmoetingen plaats over moderne vormen van welzijn en welvaart. Wil je bijvoorbeeld weten:

 • Hoe een gezonde invulling te geven aan modern werken, leven en leren?
 • Welke vernieuwende oplossingen ten aanzien van moderne zekerheden er zijn?
 • Wil je (andere) creatieve denkers en doeners ontmoeten?
 • Of wil direct worden geholpen bij het organiseren van jouw welzijn en welvaart?
 • Wil je weten hoe jij en jouw medewerkers digitaal fit kunnen worden?

Modern Werkenden zijn de snelst groeiende -en meest tevreden!- groep op de arbeidsmarkt. Tijd dus om ze in de schijnwerpers te zetten. Wie zijn het eigenlijk? En met hoeveel zijn ze? Waarom zijn ze gelukkiger en minder gestrest dan de rest van de beroepsbevolking? Waar hebben ze nog behoefte aan? En wat kunnen we van ze leren?

Tijdens het festival mixen Modern en ’’oldskool’ werkenden. Jij bepaalt wat je meepakt: duik je in de wereld van de werkplekken, heb je praktische tools en inspiratie nodig om nóg gezonder te werken of wil je meer weten over sociale zekerheden? Het kan allemaal. En… we hebben een schat aan informatie voor ’’oldskool’ werkenden, die na corona ook steeds vaker modern (willen) werken.

Kortom: een festival dat dat bol staat van anders, nieuw en tegendraads. Waar je elkaar ontmoet en inspireert. Dat gaat werken!

*Doneer naar draagkracht? Wat houdt dat in?

Een feestje bouwen we samen. Sommigen van ons zijn onevenredig hard door de coronamaatregelen geraakt, anderen hebben er financieel weinig van gemerkt en weer anderen hebben juist kunnen profiteren. Daarom vragen we om solidair met elkaar te zijn en te doneren naar draagkracht. Om je een idee te geven: Het festival kost ons 5.000,- euro en we verwachten zo’n 150 bezoekers. Om quitte te draaien moet een kaartje dus 33,33 per persoon opleveren.

 • NIKS VERDIEND & BUFFER LEEG: je aanwezigheid, kennis & netwerk zijn je kapitaal
 • REDELIJK VERDIEND & KLEINE BUFFER: doneer dan minimaal 33,33
 • GOED VERDIEND & BUFFER: doneer dan minimaal 66,66
 • GOED VERDIEND & BUFFER AANGEVULD: doneer dan minimaal 99,99
 • Draag je de Werkvereniging een warm hart toe en wil je mini-Medestander worden? Doneer dan €250,-. We plaatsen je logo dan op deze pagina. Wil je een factuur, dan komt er BTW bij.
 • Wil je meteen ook deelnemer van de Werkvereniging worden? Wat tof! Kies dan voor die optie.

Heb je ideeën over een andere manier van bijdragen, dan zijn we daar heel benieuwd naar. Mail je voorstel graag naar Roos of Jolanda.

Programma

14:00 – inloop

14:30 – plenaire start: De grote ’’Wie is de Modern Werkende’ quiz

15:15 – workshop ronde 1 (nadere info volgt)

15:45 – workshop ronde 2 (nadere info volgt)

16:15 – workshop ronde 3 (open ronde freestyle)

16:45 – netwerkborrel

Wat bedoelen we met open ronde freestyle? As je zelf kennis hebt die interessant is om te delen, dan kan je dat opgeven aan het begin van het festival. De aanwezigen kunnen daarop aangeven of ze willen deelnemen. Is er genoeg animo voor jouw sessie, then the floor is yours.

Kom je ook?

Je meldt je aan door een donatie te doen, zodat we weten wie je bent en dat je komt. Val je in de categorie “niks verdiend en buffer leeg”, dan doneer je 5 euro. Deze storten we terug als je op het festival bent geweest.

In alle andere gevallen geldt: heb je je aangemeld en ben je verhinderd, dan horen we dat graag, zodat we je donatie kunnen gebruiken om een plekje aan iemand anders te geven.

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Hoofdpagina – Kalender

Nieuwsgierig naar wat er zoal te doen is in HR land? Op deze pagina vind je een overzicht van o.a. evenementen, webinars, opleidingen en trainingen. Ontbreekt er een kalender item?…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

HRcommunity Magazine

Magazine_future-of-hr-2021

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool