Groei van binnenuit: 5 tips voor het creëren van een continue verbetercultuur

Begin: 25 november 2021
Eind: 25 november 2021
Organisator: HRcommunity
Locatie: Online
Prijs: € 0 ,-
Sprekers:
Theo Kroese

Webinar - Moving as One - Groei van binnenuit- 5 tips voor het creeren van een continue verbetercultuur 3

Over deze webinar

Strategisch HR management gaat over het bouwen van wendbare en veerkrachtige organisaties. Daarbij is aan plannen, structuren en processen doorgaans geen gebrek, maar die kunnen niet reageren op verandering. Betrokken en geïnspireerde medewerkers wel. Het verbeteren van de organisatie gaat dan ook over het ontwikkelen van mensen. Dat leidt tot verandering van binnenuit en die werkt beter dan het managen van verandering. In dit webinar vertelt organisatie-adviseur Theo Kroese (Moving As One) hoe je een cultuur van continue verbetering kunt realiseren en welke stappen daarbij belangrijk zijn. Theo Kroese neemt je mee in de wereld van responsieve teams en organisaties die in staat zijn om effectief te reageren op veranderende (markt)omstandigheden en onverwachte gebeurtenissen. Dit alles aan de hand van praktische voorbeelden en wetenschappelijke inzichten.

Tags: , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up van de week 3 - Workwize

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Menu