Tags: , , ,

Groeien zonder Grenzen 2023 – HR en L&D inspiratiefestival

Groeien zonder Grenzen 2023 – HR en L&D inspiratiefestival

Begin: 13 april 2023
| 12:00 tot 21:00
Organisator: Archipel
Locatie: De Fabrique Utrecht
Sprekers:
Spreker 1
Spreker 2

Donderdag 13 april vindt het jaarlijkse HR en L&D inspiratiefestival ‘Groeien zonder Grenzen’ plaats. Archipel Academy inspireert deelnemers in het thema ‘Game on or Game over’ over de toekomst van werkend leren. Hoe helpt een goede learning & development strategie in het boeien en binden van medewerkers? En wat zijn belangrijke innovaties in het vakgebied?

Inmiddels hebben al veel CHRO’s, HR en L&D professionals zich aangemeld, wat geresulteerd heeft in een kwalitatieve deelnemerslijst. En het mooie is, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar. De kaarten zijn gratis voor CHRO, HR en L&D professionals en hier te verkrijgen.

Er zijn binnen het vakgebied veel ontwikkelingen en innovaties gaande en tijdens Groeien zonder Grenzen komen deze uitgebreid aan bod. Denk aan keynotes van Thomas Mulder, CHRO van het Jaar, over hoe bij VodafoneZiggo hun medewerkers fit for the future zijn? Of het verhaal van Omar Zakaria Fouab, CEO Archipel Academy, over AI en de toekomst van werk; de kansen en uitdagingen die AI biedt voor HR en L&D professionals. Het complete programma vind je hier. Naast de inspiratie keynotes is het evenement juist ook om met vakgenoten samen te zijn en bij te praten, daarom natuurlijk ook koffiebreaks, een borrel en een feest met DJ La Fuente.

Tags: , , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving