Tags: , , ,

Hoe optimaliseer ik de cultuur in mijn organisatie voor groei

Hoe optimaliseer ik de cultuur in mijn organisatie voor groei

Begin: 25 mei 2022
Eind: 25 mei 2022
Organisator: CoachHub
Locatie: Online
Prijs: 0
Sprekers:
Patrick Rütten
Juliane Strelz

 

CoachHub - webinar - 25 mei 2022 - 2

Laten we eerst eens kijken naar de definitie van coaching:

“Een coachingscultuur is een cultuur waarin de mensen van een organisatie een coachingsmentaliteit hebben en een coachingsaanpak gebruiken, zowel met elkaar als met externe stakeholders, ongeacht de rapportagerelaties, om elkaars welzijn te beschermen, ieders potentieel te maximaliseren en organisatiewaarde te creëren.”
(CoachHub, 2021)

Hierbij zien we dat coaching als het ware in een systeem plaatsvindt – de coachee is lang niet de enige die hier baat bij heeft! Hoe werkt deze ‘ripple effect’, wat precies houdt een coaching cultuur in en hoe draagt coaching bij aan het stimuleren hiervan? Hier gaan we het over hebben en sluiten af met drie mogelijke invalshoeken die u kunt gebruiken om ook binnen uw bedrijf een coaching cultuur te stimuleren.

 

  • Welke elementen zijn voor jou kenmerkend voor een gezonde bedrijfscultuur; en waarom?
  • Hoe past een coachingscultuur bij een gezonde bedrijfscultuur?
  • Hoe beïnvloedt dit de performance en groei van het bedrijf?
  • Wat zijn de belangrijkste uitdagingen om een effectieve coachingscultuur te ontwikkelen?

Over de sprekers:

Patrick Rütten
Senior Behavioural Scientist BeNeLux, Nordics & Oost-Europa bij CoachHub

Patrick heeft uitgebreide ervaring in wereldwijde L&D en CX strategie, implementatie management, business consultancy, organisatie ontwikkeling en change management. Bij CoachHub promoot Patrick evidence-based coaching en draagt hij ‘achter de schermen’ bij aan product excellence. Patrick slaat een brug tussen wetenschap en praktijk en combineert gepassioneerd zijn ervaring in programma management en L&D om het volledige potentieel van uw mensen naar boven te halen.

Juliane Strelz
Senior Vice President EMEA bij CoachHub

’’CoachHub’s Senior Vice President van EMEA, Juliane Sterzl, geeft leiding aan CoachHub’s snel groeiende EMEA Sales team, dat onlangs ook is uitgebreid naar het Midden-Oosten, Afrika en LATAM. Juliane’s diverse en uitgebreide internationale ervaring in Duitsland en het Verenigd Koninkrijk draagt bij aan haar succes in het opbouwen en leiden van multiculturele commerciële teams. Ze begon haar carrière bij Gartner, waar ze met toonaangevende technologie leveranciers werkte, en specialiseerde zich meer recentelijk in de ondersteuning van HR & L&D professionals als Regional Vice President bij Skillsoft en Regional Head of Sales bij LinkedIn. Juliane’s huidige rol is het uitbreiden van CoachHub’s leidende positie als de nummer één aanbieder van digitale coaching voor werknemers op alle carrièreniveaus.

Tags: , , ,
Ook Interessante Kalender

Maak werk van Hybride Werk

Flexibel omgaan met waar en wanneer medewerkers hun werk doen heeft blijvende voordelen. Er zijn structureel nieuwe werkvormen aan het ontstaan. Wat is de impact op leiderschap, samenwerken en betrokkenheid…
Lees verder

HUG Amsterdam 2022 | Personio

Hey Amsterdam, Over een paar weken vindt HUG on tour voor het eerst plaats in jouw prachtige stad. We kunnen niet wachten tot je onze sprekers ontmoet en samen met…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

HRcommunity Magazine

Magazine_future-of-hr-2021

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRcommunity Festival september 2022

HRcommunity Festival 2022

Whitepaper

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur