Tags: , ,

HR-master in careers | Vista Nova

HR-master in careers | Vista Nova

Organisator: Vista Nova
Prijs: 975,00
(BTW vrijgesteld)
VistaNova School voor loopbaan & leiderschap

HR-master in careers | Vista Nova

Sta je te popelen om je rol als HR-professional én je waarde voor je collega’s te versterken? Onze drie masterclasses zijn dan precies wat je nodig hebt.

Organisaties en de Invloed op loopbanen:
Leer de ins en outs van verschillende soorten organisaties en hun impact op carrièrepaden. Verdiep je in de werving en selectie en krijg een holistisch begrip van wat een passende werkomgeving creëert.

Agile bij loopbaancoaching:
In deze unieke masterclass, ontwikkeld samen met de Universiteit van Utrecht, duik je in de wereld van agile. Ontdek hoe je deze flexibele methodiek in de praktijk brengt om je collega’s te motiveren en in beweging te brengen en krijg je state-of-the-art technieken om loopbaantrajecten te optimaliseren.

Trends en analyses in de arbeids- en opleidingsmarkt:
Krijg een diepgaand inzicht in de actuele trends en indicatoren van de arbeidsmarkt. Leer hoe je deze kennis kunt gebruiken om doelgericht te handelen en collega’s te begeleiden in hun carrière. Mis deze kans niet om een nieuwe dimensie toe te voegen aan je vaardigheden als HR-professional. Schrijf je nu in en word de HR-expert die iedereen in de organisatie nodig heeft!

Deze module is geschikt voor:
Alle HR-professionals die het belang van loopbaanbegeleiding erkennen en die hun waarde hierin voor hun collega’s willen versterken en hun kennis willen verbreden.

Links:

Organisaties en de Invloed op loopbanen
Agile bij loopbaancoaching
Trends en analyses in de arbeids- en opleidingsmarkt

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE