Tags: , ,

HUG Amsterdam 2022 | Personio

HUG Amsterdam 2022 | Personio

Begin: 10 oktober 2022
09:00 tot 20:00
Organisator: Personio
Locatie: Het Scheepvaartmuseum
Prijs: 49,50

Hey Amsterdam,

Over een paar weken vindt HUG on tour voor het eerst plaats in jouw prachtige stad. We kunnen niet wachten tot je onze sprekers ontmoet en samen met ons op reis gaat naar de toekomst van HR.

Omarm de toekomst van HR in Nederland

Voor één dag zijn wij de place to be voor Nederlandse HR-professionals uit elke branche en bedrijfsgrootte. Samen omarmen wij de toekomst van HR en geven wij deze vorm. Op 10 oktober kun je de hele dag netwerken en lezingen bijwonen onder het genot van een hapje en drankje.

Het programma

Ons programma is ontworpen om de veranderende wereld van HR te weerspiegelen, en elke HR-professional speelt een rol in die verandering – dit is wat je kunt verwachten bij onze HUG on Tour-stop in Amsterdam:

  • 9:00 uur – Opening & Ontbijt – Begin de dag met een heerlijk ontbijt en maak contact met je HUG-community
  • 10:00 uur – Opening & Personio Keynote | Koen Stam – De start van de zaak met de onthulling van de nieuwste inzichten van Personio
  • 11:30 uur – Purpose // (mis)conception of “growth” in the field of HR | Ynzo van Zanten – Ik ga dieper in op mijn ideeën over hoe People&Culture (want ‘HR’ is zóóó 2021) zijn rechtmatige plaats moet innemen in een snel veranderend zakelijk landschap.
  • 12:00 uur – Paneldiscussie met Yara Wattel en Ays Schmid
  • 12:45 uur – Lunch & Netwerken – Een kans om te netwerken met je HR-collega’s onder het genot van heerlijke hapjes.
  • 14:00 uur – Interactieve Sessies & Panel – Maak je keuze en kies een sessie uit ons gevarieerde programma van interactieve sessies afgestemd op jouw interesses op gebied van de nieuwste HR-onderwerpen van Nederland.
  • 17:30 uur – Rockstar Keynote – We hebben enkele van de knapste koppen en opinieleiders van HR uitgenodigd om het podium te betreden en uw benadering van mensenwerk te veranderen.
  • 18:30 uur – Drankjes, Snacks & Netwerken – Om het geheel af te ronden, genieten we samen van een drankje, een hapje en netwerken met je HR-professional collega’s. De avond is nog maar net begonnen!

Onze locatie: Het Scheepvaartmuseum

Het Scheepvaartmuseum, gelegen in het hart van Amsterdam, bevat maar liefst 500 jaar aan Nederlandse maritieme geschiedenis. Het prachtige museum dateert uit 1656 en is liefdevol ingericht, gerestaureerd en gerenoveerd. Het is eigenlijk zijn eigen schiereiland en onder andere bereikbaar per boot. We kijken uit naar HUG on Tour hosten in een ruimte die geschiedenis en moderniteit op zo’n elegante manier samenbrengt – en zo authentiek Nederlands is.

Koop een kaartje!

We hebben een speciale aanbieding voor jullie: ontvang je tickets met 50% korting door onze code HUGONTOUR50 in te voeren bij het afrekenen. Koop hier je kaartje en heb 10 oktober een hele leuke dag bij HUG Amsterdam.

Dit evenement heeft als voertaal Engels. 

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

De Rijnlandweek

Nu steeds meer organisaties de Rijnlandse weg gaan, ontwikkelt de Rijnlandweek zich steeds meer als de plek voor mensen die de eerste meters al gemaakt hebben. Hadden we het in…
Lees verder

Praktijkdag Employee Journey

Hoe zet ik mijn organisatie zó neer dat gewenste kandidaten ook voor ons kiezen? Hoe zorg je dan voor een optimale employee experience zodat ze zo lang mogelijk met trots…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

HRcommunity Magazine

Magazine_future-of-hr-2021

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool