Maak werk van Hybride Werk

Begin: 1 december 2021
Eind: 1 december 2021
Organisator: Vlerick Business School
Locatie: Online
Prijs: € 0 ,-

Flexibel omgaan met waar en wanneer medewerkers hun werk doen heeft blijvende voordelen. Er zijn structureel nieuwe werkvormen aan het ontstaan. Wat is de impact op leiderschap, samenwerken en betrokkenheid van medewerkers? Hoe pak je dit als HR professional nu structureel goed aan voor jouw organisatie? Welke richtlijnen en afspraken zijn werkbaar en passen bij de organisatiecultuur?

Maak kennis met Vlerick teaching voor HR professionals op hoog niveau. Schrijf je nu voor deze praktische gratis workshop verzorgd door HRM professor Dirk Buyens. Workshop is op woensdag 1 december 11:30-13:00. Er is slechts een beperkt aantal plaatsen, zorg dat je erbij kunt zijn.

Deze workshop is voor de HR managers en professionals, werkend in een organisatie.

Dirk Buyens is een autoriteit op het gebied van strategische HR, strategisch talentmanagement en organisatiestructuur, afgestemd op de bedrijfsstrategie. Hij richt zich vooral op onderzoek en onderwijs in human resources management. Tijdens zijn uitgebreide loopbaan heeft hij meer dan 100 artikelen gepubliceerd in gerenommeerde tijdschriften en verschillende boeken geschreven over organisatieontwikkeling, carrièremanagement, en talent ontwikkeling.

Maak gelijk concrete stappen in het nieuwe hybride HR beleid in jouw organisatie.

Wil je hierbij zijn, meld je dan aan via onderstaande button met je volledige naam, organisatie, en e-mailadres. Dan wordt er z.s.m. contact met je opgenomen. Let op: vol is vol!

Tags: , , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up van de week 3 - Workwize

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Menu