Tags: leiderschap, management

iMBA-start: management & leiderschap

iMBA-start: management & leiderschap

Op Locatie
Organisator: Skillstown
Prijs: 998,25
* incl. BTW

Deze online individual MBA (iMBA-start) is de ideale opstap om kennis te maken met een MBA, de gerenommeerde opleiding voor managers en leidinggevenden. De iMBA-start combineert persoonlijke ontwikkeling met brede zakelijke kennis en strategisch denken.

Je gaat eerst aan de slag met een zelfscan, waarin je erachter komt wat je voorkeursstijl op het gebied van leiderschap is. Na het volgen van een e-learning over werken in teams, verdiep je je in management basics en de persoonlijkheidskenmerken en competenties van leiders. De iMBA-start sluit af met een praktijkbijeenkomst waarin je onder meer je behaalde certificaat in ontvangst neemt.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Heb je inzicht in je persoonlijke leiderschapsstijl
  • Ben je bekend met de basisbeginselen van management
  • Weet je wat de kenmerken en vaardigheden van effectieve leiders zijn

Het programma van deze iMBA-start bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Blok 1: Leiderschap scan, Werken in teams (e-learning)
  • Blok 2: Leiderschap en persoonlijkheid (e-learning)
  • Blok 3: Basiskennis management (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor (startende) leidinggevenden die meer praktijkkennis op willen doen.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags: leiderschap, management
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE