Tags:

Kick-start van je leiderschapsreis

Kick-start van je leiderschapsreis

Korting
Voor Leden
26 april 2024
3 mei 2024
Op Locatie
Organisator: StreetwiZe
Prijs: 650,00
Prijs Basis Lid:€ 650,00-5%€ 617,50
Prijs Premium Lid:€650,00-10%€ 585,00

Ontgrendel je leiderschapspotentieel

Locatie: Leuven, België

In dit boeiende leiderschapsprogramma leren deelnemers de fundamentele componenten van leiderschap. Betrokkenheid van medewerkers begint met authentiek leiderschap.

Krijg praktische inzichten in leiderschap en ontwikkel je persoonlijke, flexibele leiderschapsstijl. Dit programma is speciaal ontworpen voor beginnende leiders en vormt de basis voor vele jaren van succesvolle in-company leiderschapsprogramma’s.

Dit tweedaagse programma in Leuven, België, wordt geleid door een ervaren facilitator en combineert interactieve sessies, persoonlijke reflectie en groepsactiviteiten voor een transformatieve leerervaring.

Als onderdeel van onze sociale impact reserveren we in elk leiderschapsprogramma 2 plaatsen tegen kostprijs voor sociale ondernemers of non-profits. Neem contact met ons op om je aan te melden voor deze plaatsen!

Ontplooi je potentieel en leer leiderschapsvaardigheden om een geweldige teamcultuur te creëren

  1. Zelfreflectie: Een team leiden begint met fundamentele kennis en begrip van jezelf. Je wordt aangemoedigd om je sterke en zwakke punten, waarden en doelen te evalueren als basis voor het verdere programma voor leiderschapsontwikkeling.
  2. Situationeel leiderschap: Een kernaspect van leiderschap is het vermogen om je leiderschapsstijl aan te passen op basis van de behoeften van een specifieke situatie of een specifiek team. Er bestaat geen one-size-fits-all leiderschap en effectieve leiders moeten flexibel en responsief zijn.
  3. Communicatiestijlen: Op basis van de Roos van Leary, een model over de dynamiek van sociale interactie, leer je hoe je je communicatiestijl kunt aanpassen om de samenwerking te verbeteren en conflicten in een professionele context te verminderen.
  4. Stimulering van leiderschap: Samen met een professionele acteur simuleren we levensechte ervaringen om de aangeleerde leiderschapsvaardigheden in een veilige omgeving te oefenen. Test en ervaar het resultaat van je acties en keuzes.
Word basis of premium lid en krijg een unieke kortingscode voor StreetwiZe

Tags:
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE