Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering | Vista Nova

Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering | Vista Nova

Begin: 30 januari 2023
Organisator: Vista Nova
Locatie: Amersfoort
Prijs: 2.695 (BTW vrijgesteld) STAP-budget is mogelijk

Wil jij een nog betere HR adviseur of coach worden? Tijdens de vierdaagse training leer je werken met enkele essentiële onderdelen van het Koersonderzoek, zoals biografie, kernkwadranten, de elementenleer, je professionele missie en de arbeidsmarkt op!

Natuurlijk zijn mensen zelf verantwoordelijk voor hun loopbaan. Maar vaak kun je – als HR adviseur of coach – mensen al met een paar gesprekken verder op weg helpen. Tijdens de vierdaagse training Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering leer je werken met enkele essentiële onderdelen van het Koersonderzoek, zoals biografie, kernkwadranten, de elementenleer, je professionele missie en de arbeidsmarkt op!

Het interactieve lesaanbod bevat lesdagen op locatie, e-coaching en praktijkopdrachten. De training wordt gegeven door ervaren loopbaancoaches.

Voorafgaand aan de eerste lesdag krijg je het trainingsmateriaal digitaal toegestuurd. Theorie en huiswerkopdrachten worden tussentijds gelezen, zodat op de trainingsdagen zelf zoveel mogelijk geoefend kan worden. Ook doorloop je met een of meerdere medestudenten zelf het Koersonderzoek om zo ervaring op te doen door het zelf te ervaren en een ander te coachen. Voor wie graag meer wil oefenen is er de mogelijkheid om ook een proefcliënt te coachen met deze methode. Na afloop van de opleiding blijf je levenslang digitaal toegang houden tot het materiaal en word je op de hoogte gehouden van actuele ontwikkelingen in het vakgebied. Voor deelname wordt een individuele intake afgenomen (persoonlijk of online), waarbij onder meer je doelstellingen en leerwensen aan de orde komen.

Deze training is geschikt voor je als:

Je minimaal hbo werk- en denkniveau hebt, je een rol in een organisatie speelt, je al regelmatig ervaring opgedaan hebt met coaching en actief bent als HR professional of bijvoorbeeld als Corporate Recruiter. Of als je werkzaam bent als zelfstandig werkend coach.

Vanuit een van deze rollen krijg je regelmatig te maken met loopbaanvragen. Je wilt personen met een loopbaanvraag op weg kunnen helpen in het beantwoorden van de vraag of kunnen doorverwijzen naar een loopbaancoach.

Overzicht alle startdata Koersonderzoek technieken en arbeidsmarktbenadering

TKT 30 januari Amersfoort

TKT 30 januari Amersfoort

Er zijn nog geen beoordelingen. Schrijf als eerste er een.

Ook Interessante Kalender

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Bekijk het HRcommunity Festival magazine hier!

Upload content hier!

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur

Houd medewerkers binnenboord, via een positieve leercultuur