Tags: , ,

Masterclass The Future of Work

Masterclass The Future of Work

26 september 2023
21 november 2023
Op Locatie
Amsterdam
Organisator: Universiteit van Amsterdam
Prijs: 3.250,00
logo-uva

Masterclass The Future of Work

Op afstand samenwerken, nieuwe technologieën, en andere manieren om het werk te organiseren, zijn door Covid-19 niet langer toekomst, maar realiteit geworden. De versnelling in de evolutie van werk heeft geresulteerd in meer zelfregie en zelfredzaamheid van werkenden. Het heeft de rol van leidinggevenden veranderd en roept nieuwe fundamentele vraagstukken op voor HR, ICT en facilities.

In het masterclassprogramma “The Future of Work” richten we ons met een voorwaartse blik op de arbeidsmarkt, het werk, en werk- gerelateerd beleid in de aankomende tien jaar. De centrale vraag binnen deze veranderende context is: “Hoe gaan we het werk verricht krijgen?”.

Je krijgt antwoord op de volgende vragen
– Hoe ontwikkelt de arbeidsmarkt zich? Wat betekent dit voor organisaties? Hoe gaan we om met de verwachte krapte en de behoefte aan schaars
talent?
– Hoe verandert de aard van het werk? Hoe organiseer je dit werk als organisatie? Hoe maken we organisaties wendbaarder en weerbaarder?
– Hoe organiseren we dat mens en organisatie op de juiste wijze leren om het complexe werk gedaan te krijgen: ‘exploleren’
– Hoe krijg je het beste team, hoe verbind je ze, hoe benut je hun potentieel, om optimaal te presteren in een veranderende, complexe wereld?
– Het optimale team is divers en inclusief tegelijkertijd. Hoe krijg je dit voor elkaar?
– Hoe ziet de werkplek van de toekomst eruit? De hybride werkplek, die relaties tussen werkenden faciliteert, zodat we het beste uit het team halen… Welke
gereedschappen zijn nodig?
– De toekomst van leiderschap: wat zijn jouw ambities en plannen om het werk in 2022 – 2030 te organiseren? Denken vanuit scenario’s.

Voor wie

Dit programma is voor beleidsmedewerkers, managers en (HR) professionals van organisaties die adequaat willen anticiperen op
een arbeidsmarkt in transitie. Je loopt tegen verandervraagstukken aan waar je met behulp van wetenschap en praktijkcasussen tot
nieuwe inzichten komt. Zo ben jij voorbereid op The Future of Work in deze toenemende onzekere en complexe maatschappij.

Docenten

De Masterclass The Future of Work wordt begeleid door prof. dr. Ed Peelen en drs. Bart Götte MBA, FutureFlock. Verschillende UvA
docenten en gastsprekers verzorgen een bijdrage in het programma.

Programma

Masterclass 1 – De Toekomst van Werk in een structureel krappe arbeidsmarkt
Masterclass 2 – De Toekomst van Organisatie: Platformen
Masterclass 3 – De Toekomst van Leren
Masterclass 4 – De Toekomst van Inclusief Werken
Masterclass 5 – De Toekomst van Organiseren: Agile
Masterclass 6 – De Toekomst van de Werkplek
Masterclass 7 – Employer Branding

Data

– 26 september;
– 3 oktober;
– 10 oktober;
– 31 oktober;
– 7 november;
– 14 november;
– 21 november.

10% korting

Bezoekers en leden van HRcommunity profiteren van 10% korting op deze masterclass. Vermeld hiervoor bij jouw aanmelding ‘HRcommunity’.

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE