Let op: deze Meet-up wordt verplaatst. Wanneer de nieuwe datum bekend is, zal dat op deze pagina te zien zijn.

Boost het welzijn van jouw organisatie

Krijg unieke inzichten met biofeedback

12 mei van 15.00 tot 17.00 uur

IN HET KORT

verified

Wat

In deze meet-up worden wetenschappelijk onderbouwde gegevens gebruikt om te laten zien hoe je met biofeedback interessante inzichten ophaalt om het welzijn van jouw mensen te verbeteren.

trending_up

Wie

Deze meet-up is een samenwerking met Crystal Clarity. Ze helpen leiders, werknemers en teams om hun welzijn en productiviteit te verbeteren met behulp van technologie en coaching.

school

Waarom

Leer in een interactieve setting met andere HR professionals het nut van deze technologie en hoe je hiermee leidinggevenden in staat kunt stellen effectiever te zijn.

engineering

Wanneer

12 mei van 15.00 tot 17.00 uur en vindt live plaats bij B. Amsterdam. B. Amsterdam is dé startup-hub van Amsterdam. Verdeeld over drie gebouwen en 17 verdiepingen werken er meer dan 3000 members bij meer dan 200 bedrijven bij B.

Ontdek waarom de balans tussen werk en privé geen oplossing is om stress te verminderen en zie in waarom ieder mens anders is en daardoor andere behoeften heeft.

LEER

Leer in een interactieve setting met andere HR professionals hoe je slimmer kunt werken, beter kunt leidinggeven en je welzijn kunt verbeteren door middel van biofeedback datavoorbeelden.

INSPIREER

Inspireer je organisatie met data onderbouwde best practices. Je ontwikkelt een ander perspectief op het welzijn van werknemers, een genuanceerdere blik op het belang van de individuele ondersteuning van medewerkers en het creëren van een goede werkcontext.

EXPERIMENTEER

Experimenteer met diverse oefeningen die jouw welzijn verbeteren. Sander zal live zijn data met jou delen om hier samen op te reflecteren.

SPREKERS

Sander Gremmen

Oprichter van Crystal Clarity
foto Emke Daniels

Emke Daniëls (Host)

Founder HRcommunity & HRtop100

LOCATIE

Adres
B2. Amsterdam
John M. Keynesplein 12-46, 1066 EP Amsterdam

Bereikbaarheid
Met de auto kunt u B2. Amsterdam vinden via de volgende route. Mocht u met het openbaar vervoer willen komen is het dichtstbijzijnde metrostation Henk Sneevlietweg.

Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen, of enkele minuten met shuttlebus 68.

Tsuru - Download - voorinschrijving paper 3 G's

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)