Module van 3 masterclasses

Module van 3 masterclasses

Op Locatie
Amersfoort
Organisator: Vista Nova
Prijs: 1.200,00
(BTW vrijgesteld)

Kies drie ééndaagse masterclasses als één module en vraag STAP-budget aan om de kosten te dekken. Verrijk jezelf als professional met onze boeiende masterclasses!

Bij ons kun je kiezen uit verschillende interessante en belangrijke masterclasses die speciaal zijn ontworpen voor coaches, loopbaancoaches en HR-professionals.

Elke masterclass beslaat slechts één dag en wordt meerdere keren per jaar aangeboden. En als je kiest voor drie masterclasses als één module, dan betaal je slechts € 975 in totaal. En het mooie is: je kunt STAP-budget aanvragen om deze kosten te dekken, waardoor het je uiteindelijk helemaal niets kost!

Wacht niet langer en verrijk jezelf als professional met onze boeiende masterclasses. Het is de investering meer dan waard!

Uit welke masterclasses kun je kiezen

 • Ethiek, diversiteit & inclusie
  Leer de theorie achter ethische normen kennen en ontdek hoe deze toe te passen op casuïstiek en diversiteitsvraagstukken. Verbeter je kritische denkvermogen en begrip van je eigen ethische dilemma’s met behulp van het 10 stappenmodel en inzichten van grote denkers en filosofen.
 • Organisaties en de invloed op loopbanen
  Leer over diverse organisaties, structuren en cultuur en hoe je deze kennis vertaalt naar persoonlijk advies. Je leert ook over mobiliteitsbeleid en duurzame inzetbaarheid. Zo kun je jouw collega’s en cliënten beter faciliteren bij het maken van keuzes die aansluiten op hun loopbaanontwikkeling.
 • Arbeids- en opleidingsmarkt: trends en analyses
  Ontwikkel inzicht in de arbeidsmarkt, begrijp trends en indicatoren, vertaal arbeidsmarktinformatie naar specifieke situaties en leer hoe je cliënten of collega’s hierbij optimaal kunt begeleiden.
 • Ondernemerschap voor de loopbaanprofessional
  Deze masterclass is bedoeld voor loopbaancoaches die als zelfstandige willen werken of zich beter willen positioneren als zelfstandige. En ook voor loopbaancoaches die werkzaam zijn binnen een organisatie en meer willen weten over ondernemerschap.
  Leer van een ervaren docent en ontdek hoe je jouw visie vertaalt naar concrete doelen voor de korte en lange termijn.
 • Wet- en regelgeving
  Leer hoe je actuele trends en ontwikkelingen in wet- en regelgeving vertaalt naar mogelijkheden binnen het vakgebied. Zoals re-integratie 1ste en 2de spoor, van (niet) werk-naar werk, outplacement, loopbaancoaching.
 • Online coachen
  Leer alles over online coaching tijdens deze masterclass. Denk hierbij aan schrijfoefeningen, WhatsApp-interventies en werken met het Koersonderzoek. We leggen hierbij het accent op de grondhouding. We gaan oefenen met het kernkwadrant, de logische niveaus en dilemma-coaching. Uiteraard vind deze masterclass online plaats.

Data (start):

 • Diverse data en momenten naar keuze
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE