Praktijkdag Employee Journey

Begin: 22 september 2020
Organisator: Corner-stone
Locatie: Spant! Bussum
Prijs: € 795
Sprekers:
Winfried Baijens

‘Hoe bereik je ze nog?’ Is een veelgehoorde opmerking onder IC Professionals. Niet alleen informatie-overload speelt hen parten maar“ gek genoeg“ ook de wendbare organisatie. Nu iedereen met iedereen communiceert, zijn de communicatielijnen diffuus. Hoe ontsluit je dat? Hoe bereik en betrek je medewerkers in deze nieuwe realiteit en zet je ze in beweging? Daarover gaat het Praktijkcongres Interne Communicatie 2020.

Tijdens het 23e Jaarcongres hoor je van vakcollega’s hoe je formele coaches en informele leiders kunt betrekken in het bereiken van medewerkers. Hoe je een integrale content- organisatie opzet. En hoe je medewerkers kunt laten meewerken aan een nieuwe strategie. We hebben het over diversiteit maar ook over app’s en de revival van het personeelsblad. In coaching-sessies kun je je verdiepen in je eigen rol/vaardigheden. Verder natuurlijk (Praktijkcongres) volop aandacht voor praktijkervaringen en cases. Genoeg redenen om op dinsdag 22 september aan te schuiven bij dagvoorzitter Winfried Baijens.

Lees meer

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Ook Interessante Activiteiten

Training Timemanagement | IMK

Training Timemanagement Grip op je functie, grip op jezelf Inleiding cursus Timemanagement Krijg jij je prioriteitenlijstje regelmatig niet af en moet je werkzaamheden vaak doorschuiven naar de volgende dag? Ben…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Word gratis lid

Meld je nu aan!

Talentfirst - sidebar

Kijk terug

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

Deel je blog!

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

In de spotlight

Vacature

Boek

Kalender

Whitepaper

Menu