Tags: , ,

Praktijkdag Employee Journey

Praktijkdag Employee Journey

Begin: 22 september 2020
Organisator: Corner-stone
Locatie: Spant! Bussum
Prijs: 795
Sprekers:
Winfried Baijens

‘Hoe bereik je ze nog?’ Is een veelgehoorde opmerking onder IC Professionals. Niet alleen informatie-overload speelt hen parten maar“ gek genoeg“ ook de wendbare organisatie. Nu iedereen met iedereen communiceert, zijn de communicatielijnen diffuus. Hoe ontsluit je dat? Hoe bereik en betrek je medewerkers in deze nieuwe realiteit en zet je ze in beweging? Daarover gaat het Praktijkcongres Interne Communicatie 2020.

Tijdens het 23e Jaarcongres hoor je van vakcollega’s hoe je formele coaches en informele leiders kunt betrekken in het bereiken van medewerkers. Hoe je een integrale content- organisatie opzet. En hoe je medewerkers kunt laten meewerken aan een nieuwe strategie. We hebben het over diversiteit maar ook over app’s en de revival van het personeelsblad. In coaching-sessies kun je je verdiepen in je eigen rol/vaardigheden. Verder natuurlijk (Praktijkcongres) volop aandacht voor praktijkervaringen en cases. Genoeg redenen om op dinsdag 22 september aan te schuiven bij dagvoorzitter Winfried Baijens.

Lees meer

Tags: , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Kalender

Maak werk van Hybride Werk

Flexibel omgaan met waar en wanneer medewerkers hun werk doen heeft blijvende voordelen. Er zijn structureel nieuwe werkvormen aan het ontstaan. Wat is de impact op leiderschap, samenwerken en betrokkenheid…
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

HRcommunity Magazine

Magazine_future-of-hr-2021

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet