Persoonlijk Leiderschap: Meer van wat belangrijk is

Begin: 18 september 2020
Organisator: Being on a Mission
Locatie: Online
Prijs: € 475

Wat kon is opeens niet meer vanzelfsprekend. En wat niet vanzelfsprekend was is inmiddels vrijwel overal mogelijk en zelfs normaal aan het worden. Onze wereld is kleiner en onze sociale contacten beperkt… en er lijkt nog een lange adem nodig te zijn.

Een nieuwe structuur in je dag vinden is een uitdaging. Door het thuiswerken en uitblijven van activiteiten buiten de deur vervaagt de balans werk-prive?. Dat geldt juist ook voor jonge mensen, alleenstaanden en ouders met kinderen. Mentaal opladen is een uitdaging in deze tijd.

Dat gezondheid belangrijk is realiseren we ons meer dan ooit. Wat is er voor jou nog meer belangrijk? Een simpele vraag waarvan het antwoord veel zelfreflectie en ontdekken vraagt. Deze tijd vraagt om perspectief en zingeving (her)ontdekken.

Je maakt kennis met de 10 principes van leiderschap en leven. We onderzoeken de vragen: Wat is voor mij het allerbelangrijkste? en Hoe ziet het er dan uit en voelt dat als ik die leef? Met als resultaat inzicht en actie.

Wil jij juist nu ook iets echt voor jezelf doen om het optimale uit jouw leven te halen? Heb je wellicht nog een wellbeing-, duurzame inzetbaarheids- of persoonlijk ontwikkel budget? Doe dan mee!

  • Voor wie: Iedereen van 18 tot 88 is welkom.
  • Door wie: Nicole Loeffen en Claudia v.d. Boogaard
  • Wat: Praktische interactieve sessies om helder te krijgen wat voor jou belangrijk is in je leven en hoe je dit kunt bereiken.
  • 2×90 minuten en 1×30 minuten e-coaching
  • Wanneer: Vrijdag 18 & 25 september 9.00 -10.30 Online
  • Prijs: 475 excl. btw.
  • Optioneel: 4 weken lang onbeperkt e-coaching voor een meerprijs van 250 excl. btw
  • Extra: een kortingsvoucher ter waarde van 250 (excl. btw) om in 2020 of 2021 een volledig Being on Mission leiderschapsprogramma te volgen.

Speciaal voor de leden van HRcommunity is er een korting van 10% op deze training. Geef bij aanmelding aan dat je via HRcommunity komt en de 10% korting wordt later verrekend.

Aanmelden

Tags: , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante kalender

Training DISC voor HR | IMK

Tijdens de DISC training voor HR breng je je eigen DISC gedragsprofiel in kaart. Vervolgens leer je DISC op verschillende manieren toe te passen op jouw HR-taken.
Lees verder

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Aanmelden!

Sidebanner HRcommunity Festival

Welk boek lees jij deze zomer?

Artikelen & Blogs

Apps & Tools

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRcommunity Festival september 2022
HRcommunity Festival september 2022

HRcommunity Festival 2022

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving