Professioneel Leiderschap: mijn rollen als leider

Begin: 18 september 2020
Organisator: Being on a Mission
Locatie: Online
Prijs: € 475 ,-

Nu de wereld “op zijn kop staat”, of eigenlijk stilstaat en tegelijkertijd door raast is leiderschap in organisaties belangrijker dan ooit. Na het eerste crisismanagement, waarbij het accent lag op processen herinrichten en de business overeind houden, komen we nu in een periode waarin we op zoek zijn naar “het nieuwe normaal”.

De uitdaging voor jou als leider van nu is je balans hervinden tussen je professionele rollen. Het managen van processen en cashflow, het coachen van je teamleden, het als leider richting geven en aandacht voor (klant)relaties en soms ook sales.

Anders leren kijken, om nieuwe mogelijkheden en kansen te ontdekken. Samen met je teamleden, die door jouw leiding en coaching hun volledige potentieel (her)ontdekken en inzetten. Zodat je er niet alleen voorstaat.

Op basis van de beroemde uitspraak “Most companies are over managed and under led” werken wij al ruim 20 jaar met een bewezen model om de balans tussen je verschillende rollen als leider te hervinden. Dat dit “MCCL(S)” model juist nu ook werkt blijkt uit ons online werk met oud deelnemers van onze programma’s de afgelopen maanden.

  • Voor wie: Professionals die leidinggeven
  • Door wie: Nicole Loeffen en Pim van Beek
  • Wat: Praktische interactieve sessies om je balans als leider te (her)vinden aan de hand van het “MCCL(S)” model.
  • 2×90 minuten en 1×30 minuten e-coaching
  • Wanneer: Vrijdag 18 & 25 september 11.00 -12.30
  • Waar: Online
  • Prijs: € 475 excl. btw.
  • Optioneel: 4 weken lang onbeperkt e-coaching voor een meerprijs van € 250 excl. btw
  • Extra: een kortingsvoucher ter waarde van € 250 (excl. btw) om in 2020 of 2021 een volledig Being on Mission leiderschapsprogramma te volgen.

Speciaal voor de leden van HRcommunity is er een korting van 10% op deze training. Geef bij aanmelding aan dat je via HRcommunity komt en de 10% korting wordt later verrekend.

Aanmelden

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up våcan de week 4 - InnerVoice

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Menu