Recruitment Tech Demo_Day 2024

Recruitment Tech Demo_Day 2024

4 juni 2024
09:00 tot 16:00
Op Locatie
Utrecht
Organisator: Recruitment Tech

Al zeven jaar is Recruitment Tech Demo_Day hét evenement met het grootste aanbod aan leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland. Dit evenement vormt de ideale gelegenheid om op de hoogte te blijven van de beschikbare technologische oplossingen en om te ontdekken welke tools jou kunnen ondersteunen bij het aangaan van jouw recruitmentuitdagingen.

Op dinsdag 4 juni is de achtste editie van Recruitment Tech Demo_Day in Utrecht, hét oriëntatie evenement voor recruiters en HR-professionals die zich in één dag willen laten informeren en inspireren over welke tools kunnen helpen bij succesvolle werving.

Meer dan 40 tech leveranciers, een recordaantal, uit binnen- en buitenland van recruitmenttechnologie staan klaar op de expovloer om jou hun nieuwste oplossingen te laten zien, laat je informeren tijdens silent pitches en interactieve 1-op-1 demo’s op de expovloer. Je kunt ook deelnemen aan 15 verschillende demo talks, je laten inspireren in het live podcast theater, of op avontuur gaan met experts tijdens de Tech Safari’s.

Dit jaar is er voor de tweede keer een dagticket beschikbaar dat niet alleen toegang geeft tot de ochtend- en middagsessies, maar ook tot een inhoudelijk seminarprogramma. Met een dagticket kun je het seminar bijwonen, dat praktische handvatten biedt voor het maximaliseren van de potentie van jouw recruitmenttechnologie, van selectie tot implementatie. Het programma wordt vakkundig geleid door host Femke Marijne en bevat presentaties van experts zoals Lisan van Hulten, Mees van Velzen, Jildert Huitema, Martijn Hemminga en Jan Brooijmans, waarbij er volop gelegenheid is tot het stellen van vragen.

Recruitment Tech Demo_Day Nederland 2024

Datum: dinsdag 04/06/2024

Tijd: 09:00 – 16:00 uur

Locatie: Van der Valk Hotel Utrecht

Voor wie:

  • Recruitment Managers
  • Recruiters
  • W&S-consultants
  • HRM-managers
  • ICT- en innovatiemanagers
  • AMC-specialisten
  • (Bureau) Directeuren

Zorg dat je erbij bent om de toekomst van recruitmenttechnologie te ervaren en je netwerk uit te breiden.

Meld je nu samen met je collega’s aan voor een dagdeel (ochtend of middag), of meld je aan voor het seminar programma en krijg de hele dag toegang.

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.