Seminar – ‘Bouw een skills based organisatie’ | ImpactWork

Seminar – ‘Bouw een skills based organisatie’ | ImpactWork

Organisator: ImpactWork
StartdatumTijdspecificatieEinddatumPrijsInfo
13 juni 202417.00-20.30€ 30,25

Locatie: Amsterdam

Inhoud

Seminar – ‘Bouw een skills based organisatie’ | Eventbrite

Over dit evenement

Welkom bij ons evenement over het opbouwen van een skills based organisatie!

De arbeidsmarkt verandert razendsnel. De traditionele manier van werken, met vaste functies en hiërarchie, is niet langer houdbaar. Organisaties die toekomstbestendig willen zijn, moeten zich aanpassen en toewerken naar een skills based organisatie. In een skills based organisatie ligt de focus op de vaardigheden van medewerkers, in plaats van op functiebeschrijvingen. Dit zorgt voor meer flexibiliteit, wendbaarheid en innovatiekracht. Tijdens dit seminar leer je alles over de skillsrevolutie en hoe je jouw organisatie kunt transformeren naar een skills based model. Leer hoe je de juiste mensen aantrekt, ontwikkelt en behoudt in jouw team. Ontdek praktische tips en strategieën om jouw organisatie te transformeren.

Mis deze kans niet om waardevolle inzichten op te doen en te netwerken met gelijkgestemden. Zorg dat je erbij bent in MediArena Amsterdam!

 

 

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.