Toekomst van werk is hybride

Begin: 7 december 2021
Eind: 7 december 2021
Organisator: HRcommunity & Personio
Locatie: Online
Prijs: € 0 ,-

Banner Personio webinar 2

De pandemie heeft veel veranderd, en ook de manier van werken. Alleen maar werken op kantoor of alleen maar thuiswerken bestaat in veel organisaties niet meer. Veel organisaties zijn inmiddels al bekend met hybride werken en dit zal blijven. En waarom ook niet?

Hybride werken speelt beter in op de verschillende behoeften van werknemers met als belangrijk doel de tevredenheid op het werk te verhogen.

Aan de hand van 9 pijlers leer je tijdens deze webinar:

– of jouw bedrijf klaar is voor een hybride werkomgeving

– welke stappen je kunt zetten om hybride werken tot een succes te maken.

Lars Boom deelt graag de flexibele aanpak van hybride werken met PersonioFlex en laat je zien hoe we de toekomstige werkplek vorm kunnen geven.

Lars heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van software en digitale transformatie en heeft recentelijk deel uitgemaakt van het LinkedIn-team dat zich richtte op het mogelijk maken van recruitment en employer branding op het platform. Lars is een drijvende kracht achter Personio’s wereldwijde expansie. Hij is een belangrijke drijfveer achter het doel van het bedrijf om Europa’s leidende HR software oplossing voor SMB’s te worden.

Tags: , , ,

Ook interessant

Community Leden

Alle Leden >>>

Registreer je als lid

Word gratis lid

start-up van de week 3 - Workwize

Meld je nu aan!

Banner Personio webinar 2

Tuesday Talk #4, meld je nu aan!

Tuesday Talk #4 | Marlise Mahieu | 4

Word lid

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

Registreer je hier

Publiceer

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

Artikel indienen

Advertentie

AD7 - hoe top werk jij - blauw - grote banner

In de spotlight

Vacature

Boek

Opleiding

Whitepaper

Menu