Tags: , ,

Training Onboarding| IMK Opleidingen

Training Onboarding| IMK Opleidingen

Organisator: IMK Opleidingen
Locatie: Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zwolle en meer…
Prijs: 780,- excl. btw | € 0 met STAP-budget
IMK Opleidingen

Inleiding training Onboarding

Je hebt de perfecte kandidaat gevonden voor jouw organisatie, eindelijk kun je de werving- en selectieprocedure afronden! Maar nu begint het eigenlijk pas. Want hoe zorg je ervoor dat je die nieuwe medewerker vanaf de eerste werkdag aan je bindt? Wat heeft hij of zij nodig om een vliegende start te maken binnen de organisatie, het team en de functie? En hoe creëer je ambassadeurschap voor jouw bedrijf bij potentiële nieuwe kandidaten? Tijdens de training Onboarding leer je alles over een goede onboarding van nieuwe medewerkers.

Op basis van jouw eigen praktijk ga je aan de slag met het opzetten van een programma waarmee jij jouw nieuwe medewerkers op een kwalitatief goede manier laat starten in hun nieuwe baan. Na afloop van de training heb je een onboardingsplan waarmee je ook al gestart bent om dit te implementeren in jouw organisatie.

Voor wie is de training Onboarding?

De training Onboarding is voor iedereen die binnen zijn/haar functie verantwoordelijk is voor het verwelkomen en/of inwerken van nieuwe medewerkers Dit doe je vanuit je werk als HR-professional of leidinggevende bij een middelgroot tot groot bedrijf. Je bent op zoek naar praktische handvatten om je eigen onboardingsplan op te zetten of te verbeteren.

Wat ontwikkel ik?

Na deze training:

  • Heb je inzicht in het belang van een goede onboarding en de onderdelen daarvan.
  • Ben je in staat een eigen visie te vormen over de inzet van verschillende onboardingsonderdelen binnen je eigen organisatie.
  • Heb je aan de hand van relevante bouwstenen een kant en klaar onboardingsprogramma voor jouw organisatie opgesteld.

Competenties

Tijdens deze training werk je aan onderstaande competenties:

  • Organisatiesensitiviteit
  • Plannen & Organiseren
  • Visie
  • Creativiteit
  • Vindingrijkheid

Gratis trainen met het STAP-budget

Het STAP-budget is een subsidie vanuit de overheid waarmee je €1.000 opleidingstegoed kunt ontvangen voor het volgen van een training. Het is bedoeld voor iedereen op de Nederlandse arbeidsmarkt, om ontwikkeling en (om)scholing te stimuleren. Goed nieuws. Deze training is daardoor kosteloos te volgen. Aanvragen van het STAP-budget is eenvoudig:

Stap 1. Meld je via de website van IMK Opleidingen aan voor deze training. Gebruik daarvoor de speciale knop Inschrijven met STAP-budget. Je ontvangt daarna direct een STAP-vooraanmeldbewijs. Zonder dit bewijs kun je geen aanvraag doen.

Stap 2. In de bevestigingsmail van de vooraanmelding staat op welke datum je via het STAP-portaal de aanvraag in kunt dienen bij het UWV.

Stap 3. Uiterlijk 28 dagen na het indienden van de aanvraag ontvang je reactie van het UWV. Wordt de aanvraag om wat voor reden niet goedgekeurd. Geen probleem. We kijken naar een passende oplossing. Tot aan de officiële bevestiging van het UWV, ben je tot niets verplicht.

Stap 4. Je kunt de training gaan volgen!

Tags: , ,
Ook Interessante Kalender

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival 2023

Winnaars HRtop100 2023

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

Strategisch P&O Adviseur (Beleid) | Gemeente Krimpenerwaard

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Tuesday Talk #9: Sustainable HR bij Swapfiets

Whitepaper

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet

Denk hieraan als jouw bedrijf meerdere uitzenders inzet