Hoe zorgt Royal FloraHolland voor Sociale Veiligheid op de werkvloer?

gratis webinar | 26 juli, 13.00 uur

Door alle aandacht rondom MeToo de afgelopen jaren, maar ook door wat er recent naar buiten is gekomen rondom grensoverschrijdend gedrag bij programma’s als The Voice, is sociale veiligheid actueler dan ooit. Ook bij Royal FloraHolland.

SPREKERS

Anja de Bree

CHRO bij Royal FloraHolland
foto Emke Daniels

Emke Daniëls (Host)

Oprichtster HRcommunity & HRtop100

Wie

Om de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Op dinsdag 26 juli de HRtop100 runner-up van de Vakjuryprijs, Anja de Bree. Ze is sinds 7 jaar CHRO bij Royal FloraHolland, een coöperatie van veilingen van snijbloemen en planten. De organisatie is de grootste bloemenveiling ter wereld en verzorgt ruim 90% van de Nederlandse handel in deze producten.

Wat

Sociale veiligheid is een belangrijk thema binnen Royal FloraHolland. 25% van de medewerkers geven aan zich sociaal onveilig te hebben gevoeld in het afgelopen jaar. En sinds drie jaar zijn ze prominenter met dit probleem bezig, met wisselende successen. In dit webinar deelt Anja deze ervaringen en hoopt geïnspireerd te raken door jullie verhalen.

Waarom

Na het bijwonen van het webinar:

  • heb je nieuwe inzichten opgedaan over hoe je de sociale veiligheid in je bedrijf kunt vergroten
  • weet je hoe je dit onderwerp op de agenda zet
  • weet je wat wel en niet werkt 
  • ben je bekend met ervaringen van anderen

Anja de Bree, CHRO:

“We zijn nu 3 jaar bezig om te kijken of wij de sociale veiligheid in binnen Royal FloraHolland kunnen verbeteren. Met wisselende successen. Graag wil ik deze ervaringen met jullie delen.”