HR on a mission

Impactvol HR bij Too Good To Go

gratis webinar | 27 september, 13.00 uur

Snel groeien en tegelijkertijd daadwerkelijke impact maken op een sociaal thema met een internationaal bevlogen team: een combinatie die vraagt om een innovatieve HR strategie.

SPREKERS

Lianne Kappert

Lianne Kappert

Head of People & Culture bij Too Good To Go
foto Emke Daniels

Emke Daniëls (Host)

Oprichtster HRcommunity & HRtop100

Wie

Om de maand presenteren onze leden hun expertise en verhaal in de vorm van een webinar tijdens de Tuesday Talks. Op dinsdag 27 september de HRtop100 winnaar van de Wildcard categorie, Lianne Kappert, Head of People & Culture bij Too Good To Go. 

Too Good To Go is een social impact organisatie die zich inzet voor een wereld zonder voedselverspilling. Als gecertificeerde B Corp zijn ze actief in 17 landen en hebben ze wereldwijd al meer dan 110 miljoen maaltijden van de prullenbak gered met onze app. Hun missie is om iedereen te inspireren en in staat te stellen om actie te ondernemen tegen voedselverspilling.

Wat

In dit webinar neemt Lianne je mee in de HR Strategie van Too Good To Go die volledig aansluit bij de groei van een social impact organisatie met een B Corp certificering.

Een groeiende food waste movement neerzetten met 1500 globale werknemers vraagt om innovatieve HR initiatieven die aansluiten bij de huidige talenten, arbeidsvoorwaarden en arbeidsmarkt.

Specifiek gaat Lianne in op de onboarding en de groei pilaren van (leiderschaps) ontwikkeling die allemaal concreet bijdragen aan de groeicultuur.

Waarom

Na het bijwonen van het webinar:

  • Heb je inzicht gekregen in hoe je als People & Culture afdeling bij kan dragen aan het drie keer op rij winnen van de meest inspirerende organisatie van Nederland.
  • Heb je al je vragen kunnen stellen over hoe je je employee journey aan kunt laten sluiten bij je missie – in ons geval voedselverspilling tegengaan.
  • Heb je best practices gezien over een innovatief onboardingsproces en een holistische L&D aanpak.
  • Ben je erachter gekomen waarom Lianne met Too Good To Go de HRTop100 Wildcard gewonnen heeft.

We kijken keer op keer of, en hoe, alle HR processen en initiatieven aansluiten bij onze missie en daarmee direct bijdragen aan het neerzetten van een Waste Warrior cultuur en het strijden tegen voedselverspilling.

/ Lianne Kappert, Head of People & Culture