UvA Academy Wintereditie 2023

UvA Academy Wintereditie 2023

Begin: 23 januari 2023
Eind: 27 januari 2023
Organisator: Universiteit van Amsterdam
Locatie: Amsterdam
Prijs: 490 per masterclass

Deze winter hebben we bij UvA Academy een bijzondere selectie van onze (nieuwe) programma’s samengebracht in een speciale wintereditie. In 4 uur de laatste wetenschappelijke en andere actuele inzichten op het gebied van werk, stad, organisatie, beleid, duurzaamheid, D&I, en nog meer. Volg één of meerdere bijeenkomsten voor een flinke dosis inspiratie tijdens deze toch wat saaie maand.

Heb je geen tijd om een hele opleiding te volgen, maar heb je wel behoefte aan nieuwe kennis en inspiratie? Wil je succesvol bijdragen en tegelijkertijd werken aan je eigen professionaliteit als manager, beleidsmaker, adviseur of directeur?

De wintereditie is allesbehalve een standaard programma. Ze is met zorg samengesteld door autoriteiten in verschillende vakgebieden en beantwoordt aan de actualiteit van vandaag. Gedurende 4 uur krijg je zowel theorie als praktijk. Na afloop heb je een goed beeld van wat er speelt, wat de impact hiervan is op je organisatie en welke oplossingsrichtingen mogelijk zijn.

We leven momenteel in een enorm spanningsveld. We worden geconfronteerd met de gevolgen van een pandemie, met klimaatveranderingen, geopolitieke veranderingen, verschuivingen in sociale verhoudingen. En tegelijkertijd blijft er een vloedgolf aan innovatie op ons afkomen. Technologisch, sociologisch en ecologisch. De relatie met meerdere stakeholders staat op scherp. Oude werkwijzen en instrumenten voldoen niet helemaal meer. Dat betekent dat we nieuwe inzichten nodig hebben, andere invalshoeken en tijd om te reflecteren en te anticiperen.

Ook Interessante Kalender

Community Leden

Alle Leden >>>

Whitepaper De waardevolle organsiatie

whitepaper arbeidsmarkt
In dit whitepaper staan HR en HRM gerelateerde onderwerpen omtrent de Arbeidsmarkt

Registreer je als lid

Bekijk het HRcommunity Festival magazine hier!

HRtop100 Sponsor Headfirst Group

HRtop100 Sponsor Headfirst Group

Upload content hier!

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Manager – OPRA Turbines

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

Word een Online Learning Expert | SkillsTown

Whitepaper

Grip en zicht op je flexpool

Grip en zicht op je flexpool