Wet- en regelgeving | Vista Nova

Wet- en regelgeving | Vista Nova

Begin: 16 juni 2023
| 9:30-17:00
Organisator: Vista Nova
Locatie: Amersfoort
Prijs: 395 (BTW vrijgesteld)
Trainers:
Marly van Tuel

Leer hoe je actuele trends en ontwikkelingen in wet- en regelgeving vertaalt naar mogelijkheden binnen het vakgebied. Zoals re-integratie 1ste en 2de spoor, van (niet) werk-naar werk, outplacement, loopbaancoaching.

In deze masterclass gaan we specifiek in op de wet- en regelgeving en trends en ontwikkelingen die van belang zijn bij het professioneel begeleiden van mensen bij loopbaanvraagstukken. Als loopbaanprofessional kan het soms lastig zijn om bij te blijven met alle wet- en regelgeving en politieke trends en ontwikkelingen die van invloed zijn op je werk. Maar geen zorgen, je hoeft niet alles uit je hoofd te kennen. Het is belangrijker om te weten waar je de juiste informatie kunt vinden en om op de hoogte te zijn van valkuilen en kansen in je werkgebied.

Tijdens de masterclass krijg je zicht op de belangrijkste factoren in de wet- en regelgeving, zoals bij re-integratie 1ste en 2de spoor, Wet Verbetering Poortwachter, van (niet) werk-naar-werk, outplacement en loopbaancoaching. Je leert ook welke factoren van invloed zijn op het begeleiden van mensen bij hun loopbaanvraagstukken en ontvangt handvatten met do’s en dont’s. Daarnaast leer je actuele trends en ontwikkelingen in wet- en regelgeving te vertalen naar mogelijkheden binnen het vakgebied.

Kortom, deze masterclass is een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen als loopbaanprofessional en beter voorbereid te zijn op de kansen en risico’s binnen jouw vakgebied. Laat je niet overweldigen door de complexe wereld van wet- en regelgeving, maar volg deze masterclass om jezelf te versterken als loopbaanprofessional.

Na het volgen van deze masterclass

  • Heb je zicht op de belangrijkste factoren in de wet- regelgeving
  • Weet je welke factoren van invloed zijn op het begeleiden van mensen bij hun loopbaanvraagstukken
  • Weet je waar je de juiste informatie kunt vinden
  • Ken je de valkuilen én kansen voor je werk als coach

Data (start):
• 16 juni 2023
• 3 oktober 2023

Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

Ontmoet de spraakmakende keynotes op het HRfestival

HRtop100 Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE

In de spotlight

Vacature

HR Adviseur | CLdN

Boek

Superkrachten - Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken -

Superkrachten – Creëer eigenaarschap en laat je organisatie werken

Kalender

HRfestival DUS Utrecht

HRfestival 2023

Whitepaper

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving

Van Human Resource Management naar een optimale medewerkerbeleving