Tags: leiderschap, manager

Word een topmanager

Word een topmanager

Organisator: Skillstown
StartdatumTijdspecificatieEinddatumPrijsInfo

Locatie:

Inhoud

Door de pandemie en de instroom van nieuwe generaties op de werkvloer is de rol van managers radicaal veranderd. Hoe kun je talenten aantrekken, goed onboarden, ontwikkelen en behouden? Hoe kun je effectief hybride leidinggeven? Wat kun je doen om je mensen mentaal en fysiek vitaal te houden? Hoe haal je het beste uit jezelf en je team om zo de organisatiedoelstellingen te behalen?

In de blended opleiding ’’Word een topmanager’ ga je op zoek naar de leiderschapsstijl die jou in staat stelt om te excelleren binnen de organisatie. Je leert talenten te herkennen en op de juiste manier te ontwikkelen in een vitale werkomgeving. Met als gevolg dat medewerkers minder stress ervaren, hun talenten op de juiste manier benutten en geïnspireerd samenwerken. Je vergroot je zelfinzicht als leider met een betere balans tussen je interesses, je waarden en persoonlijkheid.

Aan de hand van een zelfscan, concrete opdrachten en de behandeling van een praktijkcase krijg je uiteenlopende methodes aangereikt om je managementkwaliteiten naar een hoger plan te tillen. Tijdens de afsluitende praktijk dag krijg je alle tools in handen om uit te kunnen groeien tot een topmanager.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Werk je als manager vanuit een heldere missie, visie en doelstellingen
  • Ben je je meer bewust van jouw leiderschap en volg je de juiste routines om meer uit jezelf te halen
  • Herken en benut je talenten op de juiste manier en coach je hen om het beste uit zichzelf en het team te halen
  • Communiceer en geef je leiding op een heldere manier, waardoor je sneller je (team)doelstellingen behaalt

Het programma van deze opleiding bestaat uit vier blokken:

  • Blok 1: Leer je leidinggevende kwaliteiten beter kennen én daardoor beter benutten (zelfscan)
  • Blok 2: Leiderschap en persoonlijkheid als basis voor een topmanager (e-learning)
  • Blok 3: Talentgericht leiderschap. Haal het beste uit jezelf en je team (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is bedoeld voor professionals met een leidinggevende functie, die een topniveau willen bereiken in het laten excelleren van medewerkers en teams.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags: leiderschap, manager
Ook Interessante Kalender

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.