Tags: vitaliteit

Word een vitaliteit expert

Word een vitaliteit expert

Op Locatie
Organisator: Skillstown
incl. BTW

Vitale medewerkers ervaren meer werkgeluk en zorgen voor betere resultaten. Verhoging van de vitaliteit staat daarom hoog op de agenda van organisaties. Maar wat houdt vitaliteit precies in en aan welke knoppen kun je draaien om medewerkers vitaler te maken?

Met deze blended opleiding ontwikkel je een bredere blik op vitaliteit en krijg je praktische tools aangereikt om de vitaliteit van medewerkers binnen je organisatie te verhogen. Je start met een persoonlijkheidsscan; door inzicht in je eigen persoonlijkheidskenmerken herken je deze ook eerder bij je collega’s. Dit is van belang om te achterhalen welke instrumenten je het beste kunt inzetten op het gebied van vitaliteit.

In een reeks webinars krijg je praktische input om de vitaliteit van mensen te verhogen. Vervolgens leer je aan de hand van verschillende podcasts hoe je mindfulness hierbij kunt inzetten. In de afsluitende praktijkbijeenkomst kun je al de vragen die je nog hebt aan een expert voorleggen en van gedachten wisselen met de andere deelnemers aan de opleiding.

Na het volgen van deze opleiding:

  • Ken je de ins en outs van vitaliteit en weet je wat dit betekent voor jouw organisatie
  • Heb je praktische tools in handen om de vitaliteit binnen jouw organisatie te verhogen
  • Ervaar je meer zekerheid in je rol als expert en kun je advies geven aan je collega’s over vitaliteit

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Blok 1: Big Five Persoonlijkheid (zelfscan)
  • Blok 2: Werken aan vitaliteit (e-learning)
  • Blok 3: De kracht van mindfulness (e-learning)
  • Blok 4: Afsluitende praktijkbijeenkomst met certificaat

Doelgroep:

De opleiding is gericht op operationeel-tactische medewerkers van afdelingen HR en facility, office-managers en afdelingshoofden.

Met deze opleiding werk je aan je duurzame inzetbaarheid en vergroot je je toekomstmogelijkheden. Gedurende de hele opleiding krijg je ondersteuning, zowel tijdens de e-learning als tijdens de afsluitende praktijkbijeenkomst.

STAP-Budget

Wil jij jezelf op professioneel vlak verder ontwikkelen om zo goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt? Met het STAP-budget van maximaal €1.000,- voor scholing en ontwikkeling volg je kosteloos een van de speciaal geselecteerde topopleidingen bij SkillsTown!

STAP staat voor Stimulering Arbeidsmarkt Positie. Met deze subsidie wil de overheid werkenden en werkzoekenden de mogelijkheid bieden om meer eigen regie te nemen bij de ontwikkeling van hun loopbaan. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen om je baan te behouden of om een nieuwe baan te vinden.

Tags: vitaliteit
Ook Interessante Kalender
Uit De Thema Wellbeing & Vitaliteit

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.