Remco Mosterman

Remco is een community builder en business developer met een passie voor ICT en een achtergrond in HR. Hij is 6 jaar geleden gestart met HRcommunity, inmiddels de grootste community in Nederland voor HR & Change professionals. Hij heeft alle fases van community building meegemaakt en doorleefd. Het talent van Remco is beweging creëren.

Na meer dan twintig jaar werkervaring als consultant, HR business partner, lijnmanager en ondernemer is Remco in staat om organiseren en organisaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Hij deelt zijn ervaringen en de opgedane kennis van organiseren, HR en community building graag met anderen.

Evelien Toering

Zeg je ‘operational excellence’, dan zeg je Evelien. Met onverminderd enthousiasme is Evelien operationeel manager van HRcommunity. Dagelijks zorgt zij er samen met het kernteam voor dat HRcommunity de communityleden opperbest van dienst kan zijn. Of het nu gaat over operations, events, campagnemanagement of finance. Evelien is hét schakelpunt binnen HRcommunity.

Evelien heeft een HR-studieachtergrond en is sinds een aantal jaar werkzaam voor HRcommunity. Ze is afgestudeerd op het thema prestatiemanagement en heeft in stages kennisgemaakt met de verschillende facetten van het HR-vakgebied.

Lara Welting

Heb je vragen over de website, te plaatsen content of heb je een scherp oog nodig vanuit de redactie; Lara helpt je hier graag mee. Met een achtergrond in marketing combineert zij haar oog voor detail met de online groei van HRcommunity. De liefde voor het visuele zat er al vroeg in en dit brengt zij graag over op de website en op de (sociale) platforms.

Emke Daniëls

Emke is partner en community manager bij HRcommunity. In haar carrière heeft zij ervaring opgedaan als recruiter, manager en organisatie-adviseur. Met een onbegrensde nieuwsgierigheid en pragmatische aanpak weet zij snel tot de kern van de zaak te komen en resultaat te boeken. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze mensen meekrijgt op gevoel en inhoud.

Voor Emke is een dag echt geslaagd als ze mensen heeft leren kennen waar zij iets van geleerd heeft. En het is helemaal af als zij die inzichten vervolgens weer kan delen met de rest van de community. Binnen HRcommunity is Emke verantwoordelijk voor de HRtop100, relaties en strategie.

Laureen van Evert

Een event plannen voor 10, 50 of 200 man? Laureen draait haar hand er niet voor om. Nauwkeurigheid, gastvrijheid en een tot in de puntjes verzorgde dag kun je verwachten van onze eventplanner. Als Laureen om de hoek komt kijken, weet je zeker dat een event“ hoe groot of klein“ staat als een huis en tot in de puntjes geregeld is.

Emma Sebel

Wil je een HR vacature plaatsen, dan moet je Emma hebben. Emma zorgt ervoor dat vacatures in HR-land binnen de kortste keren gevuld worden door ze te verzamelen en te plaatsen op HRjob. Dat niet alleen, ze weet feilloos de HR-directeuren met visie te kiezen voor een interview op de HRtop100. Ze regelt afspraken met directeuren door het hele land. Alsof dat nog niet genoeg is, studeert Emma ondertussen ook nog Human Resource Management aan de HVA.