Kernteam

Remco Mostertman

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-0756Remco is een bevlogen community builder en business developer met een passie voor ICT en een achtergrond in HR. Hij beschikt over een scherp analytisch- en observatievermogen.

Remco is 6 jaar geleden gestart met HRcommunity, inmiddels de grootste community in Nederland voor HR & Change professionals. Hij heeft alle fases van een community meegemaakt en doorleefd. Het talent van Remco is beweging creëren.

Na bijna twintig jaar werkervaring als consultant, HR business partner, lijnmanager en ondernemer is Remco in staat om organiseren en organisaties vanuit verschillende invalshoeken te bekijken. Hij deelt zijn ervaringen en de opgedane kennis van organiseren, HR en community building graag met anderen.

 

 

Evelien Toering

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-1056Zeg je ‘operational excellence’, dan zeg je Evelien. Met onverminderd enthousiasme is Evelien operationeel manager van HRcommunity. Dagelijks zorgt zij er samen met het kernteam voor dat HRcommunity de communityleden opperbest van dienst kan zijn. Of het nu gaat over operations, events, campagnemanagement of finance. Evelien is hét schakelpunt binnen HRcommunity.
Evelien heeft een HR-studieachtergrond en is sinds een aantal jaar werkzaam voor HRcommunity. Ze is afgestudeerd op het thema prestatiemanagement en heeft in stages kennisgemaakt met de verschillende facetten van het HR-vakgebied.

 

 

 

Emke Daniëls

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-0233Emke is partner en community manager bij HRcommunity. In haar carrière heeft zij ervaring opgedaan als recruiter, manager en organisatie-adviseur. Met een onbegrensde nieuwsgierigheid en pragmatische aanpak weet zij snel tot de kern van de zaak te komen en resultaat te boeken. Haar enthousiasme zorgt ervoor dat ze mensen meekrijgt op gevoel en inhoud.

Voor Emke is een dag echt geslaagd als ze mensen heeft leren kennen waar zij iets van geleerd heeft. En het is helemaal af als zij die inzichten vervolgens weer kan delen met de rest van de community. Binnen HRcommunity is Emke verantwoordelijk voor de HRtop100, relaties en strategie.

 

 

 

Jitske Barneveld Binkhuysen

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-0603

Een event plannen voor 10, 50 of 200 man? Jitske draait haar hand er niet voor om. Nauwkeurigheid, gastvrijheid en een tot in de puntjes verzorgde dag kun je verwachten van onze eventplanner. Als Jitske om de hoek komt kijken, weet je zeker dat een event – hoe groot of klein – staat als een huis en tot in de puntjes geregeld is. Als Jitske niet druk bezig is om de puntjes op de i te zetten, zit ze de rest van het team graag achter hun broek aan zodat ze die ene deadline dan toch écht halen.

 

 

 

 

 

Rachelle Wagner

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-9757

Rachelle is binnen HRcommunity verantwoordelijk voor alle content. Ze redigeert en creeërt content en onderhoudt contacten met de bloggers. Voordat ze bij HRcommunity terecht kwam, heeft ze gewerkt als copywriter en redacteur. Ze heeft ervaring opgedaan in tijdschriftenland bij titels zoals JAN Magazine. Sinds begin 2017 zet ze haar eerste stapjes in HR-land.

 

 

 

 

 

Brenda de Smet

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-0013Wil je een HR vacature plaatsen, dan moet je Brenda hebben. Brenda zorgt ervoor dat vacatures in HR-land binnen de kortste keren gevuld worden door ze te verzamelen en te plaatsen op HRjob. Dat niet alleen, ze weet feilloos de HR-directeuren met visie te kiezen voor een interview op de HRtop100. Ze regelt afspraken met directeuren door het hele land. Alsof dat nog niet genoeg is, studeert Brenda ondertussen ook nog Human Resource Management op de HVA.

 

 

 

 

Eveline Lek

20180423_HR_Community_portretten_Claire_Bontje_webformaat-0869

Eveline houdt zich binnen HRcommunity bezig met het schrijven van blogs, magazines en redigeert ze  artikelen van communityleden. Ook ondersteunt zij bij het organiseren van evenementen. Daarnaast ondersteunt zij het team bij allerhande activiteiten.

Naast HRcommunity is Eveline afgestudeerd HRM’er en studeert zij momenteel ‘Beleid, Communicatie en Organisatie’ aan de VU.