Gepost door Talent

CoAchieve heb ik opgericht na een groot aantal jaren werkzaam te zijn geweest als HR professional binnen het (internationale) bedrijfsleven. Door mijn ervaring in de praktijk, studies en onderzoek ben ik er steeds meer van overtuigd geraakt dat we beter presteren en meer voldoening krijgen als we onze sterke punten benutten en verder ontwikkelen. Met assessments, coaching en masterclasses help ik leidinggevenden, professionals en organisaties met het benutten en versterken van potentieel vanuit een strengths-based benadering. Als ervaren HR professional, manager en geaccrediteerd coach heb ik ruime ervaring opgedaan met talentontwikkeling en leiderschapsontwikkeling, assessments en het coachen van leidinggevenden en medewerkers. https://www.coachieve.nl/

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.