Luc Dorenbosch - Mooier werk

Luc Dorenbosch – Mooier werk

Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
Afrekenen*
American Express
MasterCard
Visa
Maestro
Ondersteunde creditcards: American Express, MasterCard, Visa, Maestro
 
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samenvatting

Werk is continu in beweging, het staat nooit stil. Banen en beroepen lijken zelfs steeds sneller te veranderen. Je zou kunnen stellen dat het van belang is om hierop als individu en organisatie slim en snel te kunnen anticiperen. Luc Dorenbosch wil met “Mooi werk” inzichten bieden om binnen deze dynamiek. Een vaardigheid voor een nieuwe tijd.

Hoe raak je van dat knagende ontevreden gevoel over je werk af zonder meteen naar een andere baan te zoeken? Hoe kun je zelf en samen met je collega’s teamtaken herverdelen, zodat iedereen er Mooier Werk aan overhoudt? Dit praktische boek helpt je met het slimmer sleutelen aan werk voor een meer persoonlijke baan op maat. Smart crafting noemen we dat. Met een frisse blik kijk je daarbij naar de taken waaruit je werk bestaat. In logische stappen verken je de vrijheidsgraden in je werk en hoe je deze kunt inzetten zodat je baan goed blijft passen bij wat je goed kunt en écht graag wilt.

Mooier Werk is voor iedereen, maar het sterkt ook teamleiders, hr-professionals, coaches en adviseurs op een andere manier te kijken naar (team)werk. Met praktijkinzichten uit dik vijf jaar aan interventietrajecten wordt duidelijk wat het wel en niet oplevert als mensen zelf aan hun taken sleutelen om werk mooier en meer passend te maken aan ieders wensen en behoeften. Aangevuld met inzichten uit onderzoek en baananalyses komt dit boek tot de kern van wat smart crafting kan betekenen voor de duurzame inzetbaarheid van mensen in hun werk en de teams waarin ze werken en samenwerken.