Tags: , , , ,

HRcommunity Magazine over de toekomst van HR

Bekijk nu het internationale nummer van HRcommunity Magazine over de toekomst van HR. Speciaal voor leden en volgers van HRcommunity samengesteld.

Het nieuwe online nummer van het HRcommunity Magazine staat vol inzichten van HR-professionals wereldwijd over hoe HR en werk zich de komende decennia zullen ontwikkelen door technologische vernieuwingen. Banen veranderen ingrijpend door technologieën als artificial intelligence, blockchain en robotgestuurde procesautomatisering. In hoeverre heeft HR een verantwoordelijkheid om goed op die ontwikkelingen in te spelen en ook zelf nuttige technologieën te omarmen?

Naast interessante visies, een uniek interview met CHRO Tjahny Bercx van LeasePlan, een bijdrage van CEO Paul Bessems van Weconomics en praktische handreikingen bevat het magazine lees- en kijktips voor HR-professionals die zich beter willen voorbereiden op de toekomst en bijzonder inzichten vanuit  Cornerstone, Oracle, Tata Consultancy Services en  UiPath.

Belangrijke vragen in het nummer:

  • Welke kansen bieden nieuwe technologieën voor werk en HR?
  • Wat kan HR betekenen voor organisaties van de toekomst en grootschalige ’’reskilling’?
  • Welke impact hebben jongere generaties op werk en HR?

Quotes en feiten:

  • The role of HR needs to undergo fundamental change – CHRO Tjahny Bercx, LeasePlan
  • AI will humanise work, not replace it – Cyril Le Mat, directeur data science, Cornerstone
  • Vooral voor snel groeiende organisaties kan robotgestuurde procesautomatisering een uitkomst zijn, blijkt uit het UiPath-whitepaper RPA for HR – Creating a More Human Workplace.
  • Wereldwijd spreekt 62% van alle medewerkers liever met een (software) robot dan met de leidinggevende over geestelijke gezondheid, blijkt uit de tweede editie van de AI@Work Study van Oracle.
  • Organizations will need to target and develop crucial new skills in their workforces to navigate the future – Girish Kumar, senior consultant, Tata Consultancy Services.
  • The better we use tech, the more we become human again – Paul Bessems, CEO, Weconomics.

 

Het speciale nummer van HRcommunity Magazine is in het Engels (titel: The Future of HR) en vanaf nu gratis beschikbaar.

Ga naar het magazine

HRcommunity is de grootste community voor HR & Change professionals in Nederland, met internationale spin-offs.

Tags: , , , ,
Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.
Ook Interessante Artikel

Bezoeker!

Community Leden

Alle Leden >>>

Artikelen & Blogs

HRfestival Magazine

WORD LID

Met HRcommunity maken we het werkveld iedere dag een stukje beter en mooier. Meld je gratis aan als lid, maak verbinding, haal én breng kennis, maak je eigen ledenprofiel, connect met andere leden en meer.

PUBLICEER

Heb je een uniek en interessant artikel geschreven en denk je dat deze interessant kan zijn voor de leden van HRcommunity? Stuur deze dan in via het formulier en wij gaan er mee aan de slag.

ADVERTENTIE