[xyz-ips snippet=”Breadcrumbs”]

Een lening afsluiten, hoe werkt dat?

Vele mensen komen in een fase in hun leven dat er ineens extra geld nodig is, maar wat niet voorhanden is. Je wilt bijvoorbeeld je woning zo snel mogelijk verduurzamen, maar dat kost geld. Er moet dringend verbouwd worden, want er is gezinsuitbreiding op komst, of je wilt simpelweg een investering doen en hebt daar nu geld voor nodig. De gedachte aan een lening komt op; een logische gedachte. Een lening maakt ineens een hoop mogelijk.

Het behouden van nieuw talent: zo doe je dat!

Op het moment veranderen veel mensen van baan, dat kan liggen aan verschillende interne of externe factoren. Om mensen te behouden kan je focussen op de interne factoren waar je wél invloed op hebt. Investeer bijvoorbeeld meer tijd in een fijne werkplek en een goede onderlinge band met het team. Denk aan respectvolle en open communicatie met elkaar, vertrouwen en dat kwetsbaarheden omarmd worden door het team.

Do’s en don’ts van een arbeidsmarkt video

In de media lees je het dagelijks: veel sectoren zoals de ICT, beveiliging, transport en logistiek en de zorg kampen met een tekort aan gekwalificeerd personeel. Werkgevers in deze sectoren moeten vaak met elkaar concurreren voor geschikte kandidaten. Met een goede wervingsvideo kun je potentiële werknemers vertellen waarom ze bij jullie moeten gaan werken. Wil je een arbeidsmarktcommunicatie video laten maken let dan op de volgende Do’s en Don’ts:

Sponsors