Meet-up #1: Employee Experience Design

met Sanna Visser, Joris van Heukelom en Marieke Zuidema

14 april, 14.00 – 17.00 uur (live)

Leer in een interactieve setting met andere HR professionals hoe je met design thinking de beste employee experience maakt voor jouw organisatie.

 

Wat gebeurt er als je door een design bril naar de Employee Experience kijkt? Dan zie je misschien wel heel verrassende dingen! In deze meet-up laat Makerstreet jou kennis maken met design thinking voor HR. Zij delen samen met Vodafone/Ziggo hun innovatieve case. Ook geven zij een inspirerend kijkje in hoe ze zelf als bureau zijn georganiseerd en jij daar als HR expert je voordeel mee kunt doen. Maar bovenal ga je aan de slag en ervaren hoe krachtig design thinking is als hulpmiddel bij het ontwikkelen van een optimale employee experience. Geen overbodige luxe in deze krappe arbeidsmarkt.

 

 

Na een leuke en inspirerende middag met vakgenoten loop je uit de meet-up en:

  • weet je de kernprincipes van design thinking en hoe jij deze kan inzetten in je werk
  • heb je een voorbeeld op zak van hoe je aan de slag kan met het designen van jullie eigen employee experience

 

SPREKERS

HRcommunity Meet-up - Makerstreet - Sanna VisserSanna Visser, partner binnen Makerstreet netwerk

Sanna Visser is partner binnen het Makerstreet netwerk. Ze is verantwoordelijk voor het bedrijf Unplugged – een behavioural research en service design bureau. Vanuit een diepgaand inzicht in menselijk gedrag ontwerpt Unplugged oplossingen die passen bij de wensen van mensen. Als ex-topsporter met een achtergrond in sociale wetenschap en later als organisatieadviseur is Sanna altijd bezig geweest met mensen in beweging brengen. Zij gelooft in de kracht van design thinking en deelt dat graag tijdens deze praktische sessie.

HRcommunity Meet-up - Makerstreet - Joris van HeukelomJoris van Heukelom – partner Makerstreet

Tien jaar geleden verruilde Joris van Heukelom zijn corporate jasje als CEO van het toenmalige Sanoma Digital voor het fenomeen ondernemerschap. Samen met vier partners startte hij MakerStreet. Tien jaar later is MakerStreet een snelgroeiend netwerk van bijna 20 bedrijven en meer dan 20 ondernemers.
Bij Makerstreet gelooft men in de grondhouding van ondernemerschap. Want bij ondernemerschap hoort autonomie en verantwoordelijkheid, op-eigen-benen-staan persoonlijkheidskenmerken die Joris iedereen toewenst. Joris vertelt over de zoektocht naar alternatieve besturingsmodellen waar autonomie, ondernemerschap en employee experience centraal staan.

Marieke ZuidemaMarieke Zuidema – Director People Development & Leadership VodafoneZiggo

Met meer dan 20 jaar ervaring binnen HR, weet Marieke Zuidema complexe HR projecten tot een succesvol einde te brengen. Naast haar ervaring is Marieke een innovatieve denker. Ze durft andere keuzes te maken en daardoor tot vernieuwende oplossingen te komen. Deze mindset stond ook aan het begin van GROW, het nieuwe Performance Management van VodafoneZiggo waar ze graag meer over verteld.

foto Emke DanielsEmke Daniëls – Host – Founder HRcommunity & HRtop100, HR trend expert

Logo MakerStreetOver Makerstreet

Een Amsterdams collectief van de allerbeste agencies. Zij geloven in specialisme. Uitblinken in je eigen vakgebied. Daarom zijn zij geen full-service agency. Maar een netwerk van specialistische bureaus. Full-specialism noemen ze dat.

Locatie

B2. Amsterdam
Route
OV: het dichtstbijzijnde metrostation is Henk Sneevlietweg.
Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen, of enkele minuten met shuttlebus 68.

Aanmelden

Naam(Vereist)
Akkoord(Vereist)