Members


12104
Import en groothandel Van Ommen B.V.
Anke Kloosterman
ABD Renault
BirgitW
De Nederlandsche Bank
Danielle
ALD Automotive
DScheeper
Sanoma
e.kaya@hotmail.nl
e.kaya@hotmail.nl
Emine Projectmanagement
Sinds 2000 ben ik werkzaam in het HR-vakgebied een wereld waar ik me ontzettend thuis voel! Ik heb voornamelijk in de zorgsector gewerkt, maar ik ben ook actief in de welzijnssector, m.n. op bestuurlijk niveau. Ik werk sinds 2015 als zelfstandige HR-adviseur met als specialisatie Arbeidsmarkt & Recruitment. Ik heb voor deze focus gekozen, omdat de kennis binnen (algemeen) HR over dit werkgebied onvoldoende aanwezig is. Gelet op de lange termijn uitdagingen op de arbeidsmarkt vond ik het belangrijk om deze kennis te ontwikkelen en toe te passen binnen mijn vakgebied.
EsmeV
Schiphol Group
Evelien_Toering
HRcommunity
Feddeman
Zelfstandig
Fedde Monsma is politicoloog en arbeidsmarktdeskundige. De polder heeft weinig geheimen meer voor hem; hij heeft een lange staat van dienst als (o.a.) cao-onderhandelaar bij grote bedrijven en branches bij het CNV, als bestuurder van pensioenfondsen en sociaal-fondsen, alsmede (dagelijks) bestuurslid van bedrijfschappen en stichtingen. Thans werkt hij als Manager Arbeidsvoorwaarden en -Verhoudingen bij BOVAG en is hij zelfstandig adviseur arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen voor bedrijven en organisaties. Fedde is een vernieuwer in arbeidsvoorwaarden en -verhoudingen. Sinds 2016 is hij medeoprichter van de WerkVereniging, een belangenorganisatie voor flexibel werkenden.
Felix85
Felix85
Bierens Incasso Advocaten B.V.
Gerard van Vliet
Integration Group
Hans Baan
De Groot Installatiegroep
HRcommunity
De redactie van HRcommunity brengt de meest interessante content, events, interviews voor HR-professionals samen.
ikbenjooske
Student
Janneke@verandervermogen.net
Verandervermogen
JanteVolger
CLUSE
HR Business Partner bij CLUSE
Jennyepke
Hogeschool Utrecht
Jet Dingemans (Zorgcommunity)
Contentkanon Jet doet niets liever dan zich gewapend met rode pen op een tekst storten. Want: ‘zelfs de beste schrijver wordt beter van redactie’. Ze zwaait de scepter over de content op het platform en bemoeit zich met de socialmediakanalen. Toch komt ze graag achter haar laptop vandaan om ook live in contact te komen met de community, bijvoorbeeld tijdens events en Meetups.